Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Jaz mislim, da je lovljenje postaj odvisno predvsem od radia. V mojem avtu original radio lovi v vaših koncih it-hr in ljubljanske postaje brez težav. Za razliko od univerzalnih radijev, kjer imam izkušnjo da blaupunkt kar prevladuje na tem področju.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Za dober sprejem bo treba nabaviti kak višji model od Blaupunkta ali Beckerja. Poleg original radiev edini, ki imajo spodoben tuner. Ostalo je pofl, žal. Tudi imena kot so Pioneer, Alpine, itd niso nič boljša pri sprejemu radijskega signala.

Splača pa se v primeru menjave radia, vzeti takšnega, ki podpira DAB+. Da si potem future-proof. Pred kratkim so namreč tudi pri nas začeli oddajati digitalni radio, trenutno je pokritih cca. 2/3 naseljenih območij in glavnih prometnic.

@Boro
Ko je že ravno omenjen DAB+ oziroma T- DAB si vseeno malo pogooglaj ta izraz in pridobi neko splošno poznavanje. Dejstvo je, da se ravno zaradi takih in podobnih problemov, kot so tvoji, med drugim uvaja digitalni radio. Če bo naprava ujela multiplex, boš imel vse programe čiste in v "MP3" kvaliteti, če pa ne, pa bo čista tišina. Prasketanje, šumenje in podobni heci bodo preteklost.
Več glav več ve

men je celo človek ki ima trgovino z avtoakustiko in podobne reči prodaja odsvetoval zadevo. Je rekel da to samo še ojača šum.

je pa morda res rešitev dab+ radio, al pa na telefonu naštimaš aplikacijo z internetnim radijem in ja povežeš z avtoradiem. Prenosa podatkov ne boš kmalu presegel.

Sploh pa sam sploh ne morem poslušat druzga kot Val202 :)
"Le cesta daje potepuhu sanje,
pa naj tisočkrat mu bo grenek kruh"

Dane Zajc

Pa to je takoj za kupit!!!!
Je treba pohitet da si ne premisli!
Vseeno pa svaka čast za iskren in duhovit opis, kjer drugi prodajajo vozila kot nova z 769065 km( seveda na števcu je 124637), ampak vseeno se mi zdi predrag, tak da jaz odstopim vrsto komu drugemu, ki si tak avto želi.
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov