Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

ideja napisal/-a:8) Živ 8)
Imam
Se pa deli za kombije čedalje manj valjajo :cry:

Se strinjam z Idejo tudi pri meni so skrbno skladiščeni. Včasih sem prodajal rabljene kose katere sem imel trojne sedaj ne prodajem nič, ampak kupujem večji prostor za skladišče. :lol: :lol: :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje glede širjenja platišč, pa ne vem če sem sploh v pravi temi.
Kupil sem jeklena platišča in me zanima če se je že kdo odločil za širjenje le teh. Namreč sem bil pri lokalnemu strokovnjaku in mi je toplo odsvetoval širjenje jeklenih platišč. Mojster pravi da pri varjenju iz železa uhaja ogljik ter platišče izgublja na trdnosti in posledično na nosilnosti....
Sedaj mene zanima še vaše mnenje okoli širjenja platišč.

v priponko sem dal platišča!
https://SecreLocal.com - Video Chat Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - Live Video Dating
Priponke
IMG_20151106_061715.jpg

Bom dala na tisto temo, ko bo fertik, zdej se zbiram slikce, pa Ljubota rabim zraven, da bo znal se kej konkretnega o vozu povedat, jest lahko samo recem: lep al pa ni lep :wink:
Za tiste, ki ne veste, pisem jaz, LjubA (Ljubotov PR).

Truble, tega sva si ogledovala ze veckrat, so nama ocitno vsec taki oldiji. Ja, pa baje je 544, sem vprasala :lol:
Ljubo&Ljuba

Jaz za Corsico in Sardinijo vedno vzamem preko Mobylines. Cene se skoz spreminjajo, važno je, da poznaš realno ceno in se približaš temu takrat ko kupuješ. Ni pa tolk odvisno od časa nakupa. Ob nakupu kart dobiš kodo s popustom v eurih ob naslednjem nakupu kart. Preveri, če se ne splača vzet v eno stran, ko dobiš pa kodo, kupiš pa še za nazaj. Ker za povratne karte so tudi neke ugodnosti, si preračunaš kaj se bolj splača..
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost