Napisal/-a Boro
1. TommyGun 1x 15cm, 1x 30cm
2. Boro - 2x 15cm, 2x 30cm
3.
Ne morem, da nebi še kaj napisal glede nalepk.
Vsekakor sem vesel, da prihaja do realizacije teh nalepk. Toliko bolj, ker jih čakam že en čas. Kot sem že mnogokrat napisal, če nebi bilo tega foruma, je vprašanje, če bi imel sedaj v garaži T3. Tudi kar nekaj izjemnih ljudi sem na račun foruma spoznal, doživel kar nekaj lepih trenutkov.... Tudi v preteklosti, v času, ko je bil forum nekajkrat začasno nedosegljiv sem bil nezadavoljen, če ne že žalosten. Pa ne zaradi izpadov, ampak zato, ker je vedno obstajala možnost, da ne bo več zaživel. Te nalepke pač izražajo neke vrste pripadnost. In prav je tako. In ko sem pred časom govoril po telefonu z @NoName sem že malo poizvedoval, kako je s stroški delovanja foruma. Vsi vemo, da nič danes ni samoumevno, čeprav morda na prvi pogled zgleda tako. Tudi forum stane. Pika. Forum ustvarjamo vsi, vsi ga tudi uporabljamo in prebiramo, se vmes kaj naučimo, nenazadnje nas tako ali drugače povezuje. Prav je, da ostane forum aktiven. In glede na to, da je forum "naš", ne v pravnem, ampak v nekem širšem smlislu je prav, da tudi ostali, ne samo tisti dejanski lastniki zanj poskrbimo. In te nalepke so simbolično ravno pravšnja priložnost za to. Ne gre le za nalepke ampak nekaj več....
Naročilo teh nalepk je idealna priložnost, da tudi sam dodam svoj delež, ne samo v smislu pisanja in sodelovanja ampak tudi dejansko. V ta namen sem se odločil, da kupnini za svoje naročene nalepke dodam 10€. Torej bom nalepke plačal 20€. Forum zaradi tega ne bo bogatejši, jaz pa ne revnejši. Višek želim dodati v fond za vzdrževanje foruma. Admina @TommyGun in @NoName pa bosta že vedela, kam teh nekaj evrov vtakniti. Ali bo to plačilo domene, zakupa prostora, morda nadgradnja, da bo forum še boljši....
To sem napisal popolnoma samoiniciativno, brez vednosti adminov. Če kdo želi, naj se pridruži po svojih močeh, če ne bo tudi prav.
LP; Boro
https://sites.google.com/site/t3boro/Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)