Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

mondxxi napisal/-a:Še enkrat sem šel na linkano stran in videl da govoriš o desulfatizatorju.

Ma ja no. Lej, tole je blo original zraven motorja, zato je u bistvu isti stroj kot na sliki, le namesto ene nalepke je original prilepljen logotip Honda. Kar jasno mi je, zakaj služi, le malo sem skeptik, ker nisem tega nikoli počel. Pa seveda pomislek, ker je le od avta akumulator večji kot od motorja. Kadarkoli do zdaj sem filal kak akumulator sem bil bolj ali manj skoz zraven in hodil kontrolirat če je vse ok...

Imam pa pozimi za vzdrževat tri akumulatorje, tako da bom jih na ene dva, tri tedne menjaval. Najmočnejši je 100 Ah od traktorja... bo že zdržalo, pa boljše bo kot prej, ko je vsako drugo leto od traktorja aku crknu....

LP; Boro

PS: ob priliki nekaj stestiram in potem bom imel spet vprašanje iz podobne tematike...
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Včeraj v Divači....

Sem slišal, da forum VWcampers pripravlja "simbolična darilca" za novo leto in jih že vozi na kup za najbolj pridne člane... Tako da, kar zberite si.... :lol:

Slika

Slika

Slika

Nisem jih uspel prešteti, ker je vlak prej odpeljal. Na hitro čez palec jih je bilo krepko čez 100...

LP; Boro
Slika

Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

...mislim da bi morala vsaka novodobna dama ali pa mačomen poskusit nekaj takega,.. so se vrnili spomini v čas vojske, ko smo s sovojaki in poveljniki v gozdu družabno čepeli,...sprva je res čudno, se pa navadiš saj nimaš druge izbire... :shock: :shock:
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Je že kdo kaj takšnega sprobal?

Novoletna zabava na morju, v kampu.

http://www.avtokampi.si/novica/2/1250/K ... kampiranje

hiter opis, komu se neljubi odpirat linka:

V letos odprtem kampu Odmoree, ki leži v vasi Rtina, na pol poti med Zadrom in Pagom so se odločili, da pripravijo pravo kamping novoletno zabavo.kamp Odmoree - avtokampi.si

Kamp Odmoree je sicer odprt čez celo leto, gre pa za lepo urejen manjši kamp, ki ima 13 parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. V kampu imajo tudi hostel z dvema sobama za šest oseb, v okviru hostla pa deluje tudi lokal.

Za božično - novoletne počitnice so pripravili posebno ponudbo v kateri vam omogočajo kampiranje za 20 eur na parcelo na noč, enaka je tudi cena spanja osebe v sobi v hoslu.

Najdaljšo noč v letu pa boste preživeli kar v kampu, kjer bodo pripravili dalmatinsko večerjo in zabavo do jutranjih ur. Ob polnoči ne bo manjkal niti ognjemet. Cena večerje je 30 eur na osebo in vključuje aperitiv,kamp Odmoree - avtokampi.si narezek, glavna jed - kotlovina, šampanjec, pol litra vina ter pol litra vode po osebi.

Ob obisku kampa Odmoree si lahko ogledate številne zanimivosti v okolici. od mesta Zadar do najstarejšega hrvaškega kraljevskega mesta Nin z lepo laguno pred samim krajem.

Ljubitelji pohodništva se lahko odpravite na najvišji hrib na otoku Pag - Sv. Vid (349 m), od koder boste imeli lep pogled na celotno severno Dalmacijo, lahko pa se odpeljete tudi na ogled Nacionalnega parka Paklenica.

Več informacij o kampu Odmoree dobite na spletni strani kampa http://www.odmoree.com, za rezervacijo parcele in novoletne večerje pa jih je najbolje poklicati na tel. št. +385 98 272 187.

ali je morda še kje drugje kaj tak podobnega, da bii z mojim wannabe avtodomom bil za novo leto pa se imel bombastično- seveda če žensko uspem prepričat za kaj takšnega :lol: :D

druga varianta je tole, ampaks e mi zdi draga - 120€ na osebo se mi zdi zasoljena cena, za ta denar imam že budimpešto recimo

http://www.avtokampi.si/novica/2/1248/Z ... ampu-Cikat

mnenja? :D
Slika

spemljam tudi tisto temo, pa da vidimo kako bo.

No včeraj sem poslal na kamp odmoree mail, pa sem danes bil prijetno presenečen nad odgovorom :D

Dragi Patrik,

Hvala na upitu.
Bit će nam drago ako budete naši gosti!

U kampiranje Vam je uključena, struja, voda i internet, sve imate na parceli.

Sanitarije su grijane, imamo podno grijanje. Ne morate brinuti, što se tiče kampiranja, sve dobijete kod nas i sve vam je uključeno u cijenu.

Trošak rezervacije ne morate platiti, dodatno se plaća samo još prijava 1 eur po osobi za 1. dan kampiranja i boravišna taksa 6 kn po osobi, dan.
Mjesta još ima. Rezervacije prikupljamo do 20.12.

Mi smo mali obiteljski kamp i svi se kod nas osjećaju kao kod svoje kuće.

S obzirom da nam je bar u kampu malen, i imamo samo 9 parcela i nešto soba, bit će nas do 20, dakle manja grupa ljudi

Večer ćemo početi s aperitivima, domaćim rakijama i likerima ovog kraja. Zamezit ćemo malo sa švedskog stola hladnih predjela i onda svi zajedno krećemo u pripremu kotlovine ili peke, ovisno o vremenskim uvjetima.

Ako bude toplo spremat ćemo kotlovinu ispred bara. U slučaju hladnijeg i vjetrovitog vremena prebacit ćemo se u našu konobu, koja je 200 m od kampa, naložiti kamin i unutra spremati peku. Vi ćete nam pomoći miješati jelo

U svakom slučaju neće Vam biti hladno jer i bar kampa i konoba su grijani.

Dok se hrana pripremi, lagano večeramo uz pijuckanje domaćeg vina i već će biti blizu ponoć. U ponoć ćemo napraviti vatromet na bazenu, ispiti šampanjce zavaljeni u naše ležaljke, uz svjetlost svijeća i ogrnuti dekicama, gledajući i slušajući more. Možete zaplesati i valcer Glazbu puštamo sami.

Iza toga nastavljamo se gostiti kolačima i družiti do jutra.

Možete se slobodno obući i ležerno i svečano, kako god vam odgovara, kod nas je atmosfera domaća, kao da ste kod kuće sa svojim prijateljima.

Cijena večere uključuje: aperitiv, švedski stol-predjela, glavno jelo, 1/2 l vina i 1/2 l vode po osobi, šampanjac, kolače.

Ako Vas još nešto zanima, slobodno pitajte.

Lijepi pozdrav,

Martina Martinovic Stosic
Sales Manager

Se vidi da se trudijo za vsako stranko, pa še ceno imajo solidno, sliši pa se res prijetno in predvsem zanimivo :D

30€ na osebo za takšno večerjo + pijačo in aperitiv se mi zdi drobiž. pa še ambient zna bit zakon :D

še bi kdo drug slučajno šel? :P
Slika

jaka666 napisal/-a:baje da obstaja ena fora pri zavarovanju ali cestnini za osebni avto. in sicer če je avto star 25 ali več let in da ga imaš kot drugi avto ti ni treba plačati 100% cestnine ali zavarovanja?? ampak samo 25%.

ve kdo kaj o tem ?

lp jaka

To je pa zanimivo. Če ne bo kakšne pametne informacije bom jaz poklical v ponedeljek na upravno enoto da vidimo kaj je res in kaj ne okoli cestnine. Priznam pa, da prvič to slišim... Bi pa na prvo roko rekel, da je to kdo z starodobnikom zmešal in malo po svoje priredil informacijo. Malo mi je čudno, da tega nebi vedeli - tudi tukaj na forumu ker nas je ogromno s takimi starčki (25+)...

LP; Boro
Slika

Popust na cestnino imaš v primeru, da je avto tud homologiran kot starodobnik. Ponavadi je to pri uvoženih avtih, ker brez homologacije nisi mogel uvozit. Se tudi meni zdi, da tvoja informacija izvira od tu.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

jaka666 napisal/-a:baje da obstaja ena fora pri zavarovanju ali cestnini za osebni avto. in sicer če je avto star 25 ali več let in da ga imaš kot drugi avto ti ni treba plačati 100% cestnine ali zavarovanja?? ampak samo 25%.

ve kdo kaj o tem ?

lp jaka

Prvič slišim :lol: :lol: pa omenjaš dve neodvisne organizacije cestnina- zavarovanje.

Za cestnino je že Trouble dal link kjer so pogoji jasni, če imaš status starodobnika plačaš manj. Status starodobnika lahko pridobi vsak z vozilom starim 30 let ali več, pridobiti moreš poročilo in certifikat s tem greš do organizacije kjer delajo homologacije in urediš zadevo.

Za zavarovanje plačaš 10% zavarovanja, če imaš certifikat, pri nekaterih zavarovalnicah pa 20%.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov