Kličem že drugič v trgovino Mix.. Car..., pač eno od specializiranih trgovin z opremo za kampiranje, predelave.... Saj jo poznamo.
Našel sem izdelek, ki se mi je zdel ugoden. Pač sem se odločil - kupim in je mir.
Prodajalec: Mi... prosim.
Jaz: Dober dan.... upam da bom danes imel več sreče kot prejšnjič. Želel bi kupiti en izdelek.
P: Zakaj, kaj pa je bilo narobe prejšnjič?
J: Saj je vseeno. Zanima me, če imate na zalogi izdelek ...., kataloška številka....?
P: Samo malo.... Ne, trenutno ga ni na zalogi.
J: Evo spet. Isto kot zadnjič. Nimam sreče zgleda.
P: Samo malo da nekaj preverim..... ja, v Nemčiji je na zalogi, lahko naročimo, drug teden pride kamion ...
J: Ja, potem bo pa spet isto kot zadnjič. Jutri pride kamion. Kličem jutri in je kamion sicer prišel, a ga niste razložili. Ko stega naslednji dan razložili pa mojega izdelka ni bilo gor. Da ne rečem ene k... tirnice za zavese, ki je skoraj potrošni material pri predelavah....
P: Samo malo da nekaj pogledam.... imamo podoben izdelek, od te in te firme, cena je malce drugačna no...
J: Ja? kakšna je pa cena?
P: malo čez dvesto evrov....
J: To ni malo višja cena. To je več kot enkrat dražje.... Mene zanima predvsem tisti izdelek, ker je cena ugodna....
P: Imamo tudi podoben cenejši izdelek firme ...., stane pa malo pod sto devetdeset evrov...
J: Čakajte no. Jaz vas kličem, ker se mi zdi dotični izdelek za 75 evrov ugoden in me zanima prav ta.....
P: Ja drugi teden, če bo prišel s kamionom.....
J: Aja, zdaj je že "če bo prišel".... poglejte, očitno poslujete na meni nerazumljiv način. Zahvatjujem se vam za sodelovanje..... pi pi pi pi .....
To je dialog od danes. Znašel se bom jaz drugače.
Moja izkušnja pač.
LP; Boro
Moja izkušnja.....

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)