Re: Koga smo srečali

Ker peder lahko na oldtimerja prpopa kazen?!

Človek ki ima fetiš na uniforme, tist, ki ni bil sprejet na policijsko šolo (ali je ni naredil), so ga zavrnili gasilci, ker je prepočasen, ga noče pleh banda, ker nima posluha, ga ne sprejmejo jagri, ker noče dat za pijačo... Zdej je pa mestni redar v rdeče modri uniformi, v levi roki ima obrazce v desni pa kuli. Prepoznaš ga tudi po šilt kapi, ki ima grb zelo podoben policijskemu! Ker mu njegovo delovno mesto ne dovoljuje, da bi nosil orožje ima za pasom največji model svetilke MagLite, njegov delovni čas pa je od 8:00 do 16:00 (takrat ko je trda tema). Njegova glavna naloga je lepit kazni na šipe avtov od ljudi, ki zjutraj pripeljejo otroke v vrtec in za 1 minuto napačno parkirajo(z prižganimi 4 žmigavci), da pospremijo otroka do vrat! V naši občini je šla ta zadeva celo tako daleč, da ima sedaj frajer svoj radar, ki ga lako postavlja kjer hoče in kadar hoče! Dnevno ta radar prinese lep izkupiček v občinsko blagajno! Plačo pa dobiva iz mojih in vaših davkov! To je ta peder!

Se opravičujem, če sem se preveč skozlal in nasmetil temo, ampak mi gre ta ku**c res na živce! Mi je stisno že dve kazni! Enkrat ko sem šel za minuto v lekarno in parkiral na pločniku, drugič pa, ko sem se čez naselje pripeljal 58km/h! ...ampak karma is a bitch! Ene lepe sbote se bova srečala na gasilski veselici...
Zadnjič spremenil JureKo, dne 10 Jan 2014 06:57, skupaj popravljeno 1 krat.

8) Živ 8)
Ja,tak isti peder (se opravičujem vsem homos..... ) se je pripeljal na moje dvorišče in začel težit ,da imam neprimerno skladiščene odslužene avtomobile.Ko sem mu le dopovedal,da kombiji še zdaleč niso odsluženi si je nekaj zapisal in izjavil,da bo šla zadeva v postopek.S sabo je imel tudi inšpektorico za okolje in prostor,ki je dokaj pametno molčala.In od tega trenutka imam tudi jaz neozdravljivo alergijo na te prepotentne in premalokrat izpraznjene pedrajse in komaj čakam,da ga zagledam v vzratnem ogledalu in takrat bo vrezalo pa tudi če bom z meni najljubšim kombijem.
Tudi jaz se opravičujem za smetenje ampak tole sem pa res predolgo držal v sebi.Se odolžim s kakšno slikco.
ZA PRIJATELJE

Uf, tale listek vam je pa res stopil na živce. :D
@JureKo, v ljubljani imajo tudi nekatere pravice policajev, si lahko misliš kako je meni, ko moram čez zimo otroka vozit z avtom v vrtec, v okolice službe imamo pa samo plačljiva parkirišča. Včasih gre lepo čez mesec, v decembru sem pa dobil za darilo 4 kazni v 14 dneh. :roll: To je pa že mesečna najemnina kakšne garaže...

Je pa tvoj opis točno to kar so.

@ideja, to pa so talenti. Verjetno je nekoga zmotilo in so prišli težit. Če si tiho dosežejo svoje, če pa malo veš za kaj se gre in se informiraš, pa hitro ugotoviš, da njihova dejanja ne držijo vedno vode.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

...poglejte to s svetle strani, nekateri zaradi takih postanejo prekleto dobri pesniki(svaka čast Juretu! :lol: :lol: ),se pa definitivno strinjam z vašimi mnenji, sploh ker MI, vse več ljudi plačujemo, da nas je..jo in ob tem večina zasluži krepko več od nas!!
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost