Ko takole poslušam,kako naši vrli posranci debatirajo in postavljajo zaključke,ki včasih mislim,da na široko odpirajo svoje žepe,da letijo naši evrčki v njih.
V mislih imam namreč nanovo ustanovljeno vinjeto za kombije,katera bo skoraj enkrat dražja kot tista za osebna vozila,ki tudi ni ravno poceni.Če že delajo naj potem delajo temeljito in naredjijo zopet polletno ali pa kar vinjjeto za starodobnike.Še najboljše pa bi bilo,da bi si izmislili prenosno,da bi tisti,ki imajo več vozil lahko prestavljali iz enaga na drug avto,saj imamo itak samo eno rit.Res se mi zdi trapasto,da mi v garaži stoji avto z vinjeto,jaz se pa z drugim tresem kje bodo stali konrolorji.
Mogoče bi bilo smiselno,jda bi se začeli o tem malo bolj naglas pogovarjati,ali pa celo na kakšnem malo bolj obljudenem kraju organizirati srečanje na temo vinjeta.
Nevem kaj se pogovarjajo na SVS in SVAMZu,vsekakor pa bi mogoče naši komisarji ali člani na višjih položajih sprožili kakšne debate.
Če to ne krivi samo mene,naj še kdo kaj napiše na to temo,pa da vidimo če se da kaj narediti če nas je več
Uf,sem besen,da sem sigurno na kaj pozabil.