Pineta, Fažana

Ta vikend smo izkoristili lepo vreme in skočili do Fažane v kamp Pineta. Pozitivno presenečeni tako nad kampom, kot nad mestom. Kamp se nahaja kakšnih 600m severno od mesta in ponuja ogromen travnik, kot neparceliran prostor s pogledom na Brione. Tukaj večinoma parkirajo kamperji ali prikoličarji, najde se pa tudi kakšen šotor vmes med drevesi. Sence večinoma ni, se pa da čist lepo preživeti pod tendo, ker cel dan piha rahel maestral iz morja. Dejansko je pod borovci višja temperatura, ker ni tako "zračno".

Photo-26-05-2018,-06-32-38.png

Photo-26-05-2018,-06-56-07.png


Recepcija in restavracija delujeta prenovljeni, pospešeno tudi prenavljajo sanitarije. V kampu je trgovina, trafika. Morje je čisto, prodnata plaža, v vodi pa malo večji kamni. Predvsem ogromno prostora tako v kampu kot na plaži in v tem času zelo mirno, saj prevladujejo predvsem upokojenci s svojimi križarkami na štirih kolesih. :D Cena do 25.6., okoli 15 eur za celo družino. :)

Photo-26-05-2018,-19-00-11.png


V teh koncih smo bili prvič in kar navdušeni. Mesto Fažana ima zaprte ulice za promet, sprehajalno cono v borovcih, otroškim igriščem in restavracijo, na sredini peš cone. Celotno območje je zelo družinam prijazno. Mi smo se imeli super, kot že dolgo ne. :)

Photo-26-05-2018,-19-37-47_web.jpg


Med sprehodom po mestu smo naleteli na poroko in se še malo zabavali z mladoporočencema. :)

Photo-26-05-2018,-19-06-28.png
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Pineta, Fažana

Točno to, upam, da bodo s prenovo objektov vseeno obdržali to vizijo tudi v naprej in ne bodo šli v “premium kamp” z natlačenimi mobilnimi hiškami.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Pineta, Fažana

Hehe, zakon. A to sta bila ta vikend? Mi smo tudi imeli plan, pa smo si zaradi vremena premislili. :) Kolk je že kaj gužve?
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost