Punat

Photo_web.jpg


Komaj smo čakali na podaljšan vikend, ker je bila 14 dnevna abstinenca morja že res predolga. :)
Za vikende se najraje odpravimo v Punat, kjer se da mirno spati ob vodi in ti vseeno v parih dneh ne odteče iz denarnice pol plače.. :) Odkar je možakar "uredil" parkirišče smo tukaj stalni gostje. Parkirišče leži bo glavni cesti Krk-Punat, kolesarska pot pa omogoča dostop do mesta v manj kot 10 min. Za jutranjo kavo ali ostale tekočine je v bližnii na voljo Ski lift.

Photo_16-9_web.jpg
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Punat

Tle smo včas djaba visel in surfal,dokler ni čičo nametal mal peska,spulil nekaj grmovja in začel pobirat "parkirnino" kao golf klup Krk.Tastar je namazan z vsemi žaubami...no in od takrat naprej,je surfspot kateraga smo zasedali v 99% samo surfaci,obljuden da nemors verjet.Aja pa še kante za smeti je odpelu,še niso nazaj...dezinfekcija...malomorgen
Drgac pa ja...lušnt plac.Bil parkiran točn tle,zadnc k je bla orkanska burja.Dobr je sekal:)))

Re: Punat

Poznam situacijo in ne vidim problema, če pobira tistih 5 eur za 24h parkiranja. Kakorkoli obrneš je zemlja privat in se je prej viselo tam na črno in koristilo plac zastonj. Jaz sem imel vedno dobro izkušnjo, vsakič je poklepetal z nami, kadar pride, gre čez plac in pobere vse smeti, da ne govorim o temu, da mu folk zmeče svašta po tleh in mora z avtom odvažat vreče za smeti. Ne glede na ozadje mi ni težko plačat tistih par eurov. ;)
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost