Zimski izleti v letu 2015

Lep pozdrav vsem!
Leto 2015 smo se odločili otvoriti s kombijem, tako da sva z Marušo, 1.1.2015 zgodaj zjutraj vstala, osedlala ''zelenca'' in se odpravila približno dva vzporednika južneje, na Mali Lošinj. Pot je potekala brez problemov, z izjemo nekaj snega na Cresu, ampak Lošinj naju je vseeno pričakal s pomladanskim vzdušjem.

Odločila sva se, da prenočiva v kampu Čikat, kjer so odprli nov winter camp, ki je res lepo urejen in cenovno zelo ugoden. Stane 3€ na osebo + plačilo elektrike po porabi. Sva za 4 noči plačala približno 30€ z vsem skupaj za obe osebi, avto in elektriko.

Izlet sva podprla s sprehodi po otoku in enodnevni obisk Suska, ki je po zimi svojevrstno doživetje.

Naj več povejo slike:
Slika

V kampu Čikat.

Slika

Rana ura, zlata ura. Gremo na Susak!

Slika

Palačinke. Sladke in slane. Samo v zelenem kombiju.

Slika


Slika

Susak.

Na drugo zimsko avanturo sva se pa odpravila prejšnji vikend, ko smo odbrneli na Krk. Pot je potekala brez problemov, z izjemo Reke, kjer nas je malo premetavala burja, ki pa se je na Krku popolnoma umirila. Še en super sončni vikend, spali smo v kampu Bor v mestu Krk. Super vreme, izlet do uvale Juraj, nabiranje školjk, kuha testenin in nazdravljanje s kozarčki vina so naju spremljali vse do nedeljskega večera, ko smo odrinili nazaj proti Sloveniji. Ampak se je vse skupaj na Jelšanah malo zapletlo, pa ne zaradi carinikov, pač pa zaradi znakov, saj naju je smerokaz za Koper in Trst popolnoma premamil in sva namesto na LJ zavil na KP. No pa smo imeli podaljšan vikend. Odločila sva se, da prespiva v Ankaranskem kamper stopu, ki obratuje pozimi v kampu Adria. Tam sva preživela, še en prijeten večer ob igrki Ena, zjutraj pa sva se prebudila v deževno jutro, ki pa ni pokvarilo dobrega razpoloženja. Poslovila sva se od morja, skočila na kavo v Koper, potem pa lepo počasi po stari cesti nazaj, vsak k svojemu delu naproti. Kombi pa pod streho na zaslužen počitek.

Slika


Slika


Slika


Slika


SlikaLP :mrgreen:
Šta če nama šoferima kuča

Re: Zimski izleti v letu 2015

Super. Zelo lepo. Še en dokaz, da ni treba narediti par tisoč kilometrov, da je izlet lahko lep in da se malo sprostimo. Hvala za namig kampa na Lošinju.

LP; Boro

PS: ko in če boš imel čas... a je kakšna varijanta, da mi malo poslikaš kako imaš v "mansardi" narejeno posteljo...
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron