Dolomiti februar 2014

V času zimskih počitnic sva skočila v Dolomite z željo po boardanju in letenju…
Pot naju je vodila do Kranjske Gore, naprej do Tarvisia proti Avstriji, preko Hermagorja in Kötschach-Mauthena do Silliana in do prvega prenočišča v Cortini d' Ampezzo in sicer kamp Olimpia…20 eur prenočišče z elektriko in komplet ogrevano kopalnico…
Priporočava ta kamp, tudi gospa na recepciji je bila zelo prijazna in začuda je govorila odlično angleško. Priporočila nama je pot za naprej in poklicala na policijo, če je prelaz Passo Falzarego odprt, zdelo se nama je čudno saj so bile ceste lepo očiščene… toda… :shock:

Re: Dolomiti februar 2014

Če bom imel kdaj kamper, bo prva pot v belo krajino (ja no, ne se smejat).... prva malo daljša pa kaj takega.... a bi ti meni lahko tako, čez palec napisal malo tehnikalij... koliko kilometrov, kaka cesta, kako je z prenočevanjem (razen kampa, ki si ga opisal)...mogoče tako na grobo na zemljevid narišeš črto kje si bil ipd... če maš čas no...

LP; Boro
Zadnjič spremenil Boro, dne 26 Mar 2014 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Zjutraj pa presenečenje :D :o

Odpravila sva se naprej proti prelazu in kaj kmalu nama je bilo jasno, zakaj bi bil prelaz lahko zaprt. Cesta je bila zelo zanimiva, srečevala sva pa samo vozila na 4x4 pogon in par drugih z verigami… Mi pa samo z novimi zimskimi gumami brez vsakega problemčka.

Na vrhu zapora ceste na drugo stran v dolino… Po pogovoru z delavcem nama ni preostalo drugega, kot da se vrneva po isti poti nazaj in potem do Belluna, po drugi poti do Pecola in naprej do Pescula, kjer smo bili dogovorjeni z družbo.

Naslednji najin kamp je bilo kar dvorišče pred apartmaji kjer so bivali prijatelji. Z italijanskim gazdo smo se dogovorili tudi za elektriko, katere po dolgem pregovarjanju ni hotel računati, no en underberg je pa le spil :lol:
Izkoristila sva dan oziroma večer še za nočno boardanje…

branko1 napisal/-a:z westijem v taki zimi.................
A si spal v avtu, me zanima kako gretje imaš montirano?

Spiva vedno v westiju... za naju hoteli in apartmaji ne obstajajo :lol: :shock:
Gretje hm... :D čisto navaden oljni radiator Philips ustvarja pravo vročino :D
edina pomankljivost tega gretja je nujen priklop elektrike- pza ali kamp
Radiatorček ima osem stopenj, ampak višje od 6 nisva še uporabila... :wink:
V Pesculu je bilo ponoči -15, v westiju pa 20 stopinj... edino rosa na šipah je problem...
lp

Kar se vlage tiče, je edina rešitev dvojno steklo... Razvlaževalec na tableto je pa bolj za okras. :wink:
Drugače pa zelo lep zimski trip, tudi moj kombi bo prej ali slej nekaj takega izvedel. :mrgreen:
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov