Fantje ne se hecat, to so resne zadeve.

Ko sem ugotovil, da je prva šla, sva bila nekje na plaži, pozabljeni od vseh in je blo treba prit do mehanika. Sem navsezgodaj zjutraj rikvercal v klance.

Antaon, hvala ker si se odzval na sms, lokalci tukaj ne morejo pomagat. Sem bil na več koncih, pa vedno dobil enak odgovor. Našel sem res dobrega, pa mi je svetoval vožnjo naprej. Rabljeni so preslabi, če bi odprl menjalnik in naročil dele, bi pa trajalo ogromno časa in še ni nujno, da bi lahko popravil. Na otokih tukaj so slabe povezave. Klical je celo na celino glavnega dealerja za vw in so rekli, da nimajo nič na zalogi. Zaenkrat potujeva brez večjih težav, je pa škoda ker ne moreva do vsake plaže, ki so ponavadi dostopne po zelo ovinkastih in ozkih cestah. Na trajekt bomo pa že nekak.
Rikverc ne vem, če bo dovolj močen za v drugi štuk. Na poti dol sem videl, da rampo zaprejo in so kamperji gor parkirani, se bom poskusil zmenit, da zapeljem na začetek in me zadnjega dvignejo gor. Do tja imam še en teden, se bomo pol s tem ukvarjali, zaenkrat pa še uživancija.

LP iz Kefalonije.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)