Prvomajska Izola 2012

Lepo ste se potepal nekateri, tud jaz sem po slovensko "fous".
Mi2 sva bla pa vec al manj parkirana na dvoriscu v Izoli celih 10 dni, ampak dolgcas ni blo, ker se je skoz dogajal. Poleg zabave pa je blo treba tud mal delat :wink: Par slikc:

Lubo je delal svojo barcico, k bo sla kmal nazaj u vodo
Slika

Praznoval smo Zbogarjeve jadralske uspehe
Slika

Slika

Padu je tud pokal za 2.mesto na regati
Slika

Slika

Skiper barke

Slika

Hudi nagibi

Pa tud mal me je pelu cez mejo na piknik :lol:
Slika

Slika

Pojedina

Na poti pa sva srecala se tazga spedenanega lepotca
Slika

Slika

Slika
Ljubo&Ljuba

Re: Prvomajska Izola 2012

Pozdrav,

Lep dopust ni kaj, kar je dokaz da je tudi "doma" lepo. Sicer sem pa hotel zapisat predvsem to, da se tale vajin kombi, odlično drži in lepo zgleda glede na do sedaj zapisano pogostejšo rabo. Tista platišča mi pa itak že skoz fenomenalno zgledajo, pravi šprortni kombi - seveda ob žaru in čevapih še bolj. 8)

"Barčica" pa tudi zgleda zlikana -tako da bi se lahko v njej gledal. A bo kak "splavitveno, krstitveni" žur na vidiku? :D :lol:

lp

Ja, sm pa cist pozabila bicikl odstrant preden sem fotko stisnla, ceprou glede na starost vsega voznega parka kar pase zraven :lol:
Splavitven krst je zal bil ze pred leti, tko da nc ne bo..ampak, zur mamo pa se vedno lahko, ce ne prej, na Vinici junija.

Kombi je pa itak zakon, usaj zame, ceprou so se na zalost tud njemu ze mal leta in kilometri zacel poznat in baje pridejo popravki na vrsto takoj ko bo barcica v vodi :) Sicer pa bo ze, vazn da se peleva in da masina, hladilnik in rostilj delajo :wink:
Ljubo&Ljuba

Piknik je bil nasprot Lovrecice, na enem lustnem placu, kjer sicer nekaj malga placas, ampak si pa cisto ob vodi in mas v mir (vsaj dokler ni huda sezona) in lahko tam tud prespis.

Letiva pa tud ja, sploh k pijeva red bul vodko :lol: :roll: :roll:
Ljubo&Ljuba

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov