ličarstvo

jst sm nekaj računal informativno in če se gre v 4-ih bi stalo 1500€ na osebo (letalo, rent-a-car, moteli) za približno 30dni.

ni tako huda cena :)

Ti kar sanjaj, najprej moraš še kombi pofarbat in . . . ode coast to coast! :mrgreen:

Re: coast to coast

TommyGun napisal/-a:am, nevem, enga pač :)
bo pa komplet spucan rje, use varjeno, nič poliestra, pobarvan znotraj/zunaj, podvozje zaščiteno,...
bodo ob priliki slike.

Pa še vedno je predrag :shock: Za tak keš mam jas 5 transporterov pobarvanih :D

redcat33 napisal/-a:
TommyGun napisal/-a:am, nevem, enga pač :)
bo pa komplet spucan rje, use varjeno, nič poliestra, pobarvan znotraj/zunaj, podvozje zaščiteno,...
bodo ob priliki slike.

Pa še vedno je predrag :shock: Za tak keš mam jas 5 transporterov pobarvanih :D

Kdaj bo prišel čas za mojega kasonarja ne vem še, ampak ko bo mislim, da bo 3 jurje premalo. Tudi lahko par avtov za ta denar ampak če hočeš dobr to naredit in avto imet naprej ljubiteljsko je to to. Kaj za mene pomeni dobro avto komplet podret (zunaj, znotraj) , kaj je rjavo speskat mislim vse od pleha do rok spodaj. Avto pripravit pobarvat celega od zunaj in znotraj. Podvozje vse prebarvat z dvokomponentnim epolorjem na njega zaščita po zaščiti pa še nanos barve avta. Ko to vse narediš mislim, da ti od treh jurjev ne ostane NIČ.

Pa še sam moraš dosti pomagat pri tem, ker trenutno ni ličarja v SLO ki bi tko naredil kakor si jaz želim.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

TommyGun napisal/-a:jst tudi :D
po češko u domači garaži :lol:

Je kr po slovensko pri ličaru in v komori, pobarvan odznotraj in od zunaj in še to tri barve :wink: Je pa res, da ga sam pripravim do tja ko se ga še potem sam pobarva.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost