Camping box za Multivan T5/T6

Pozdravljeni

Kot je že napisano v naslovu, iščemo neko rešitev za hitro postavitev kuhinje in postelje v prtljažnem delu Multivana. Še naboljši približek je tale modul: http://www.ququq.info/fahrzeuge/busbox/

Klopi tako ali tako v avtu ne uporabljamo, ohranili pa bi sedeža v drugi vrsti in mizico. Za tema dvema sedežema bi bil prostor za prtljago (npr obleke, toaleta, miza, zložljivi stoli in pa pripomočki za elektriko itd...). Želja pa je tudi, da bi bila postelja zložljiva, da v primeru slabega vremena lahko normalno sediš v prvi in drugi vrsti sedežev in vmes mizico kot nek dnevni prostor. Pač, v primeru da se v petek popoldne odločiš, da greš na morje za 4 dni, spakiraš cunje, daš notri kuhinjski blok in gasa. Imate kakšne izkušnje? Glede na to da ste tukaj gor sami eksperti za predelave in dodelave bi bil vesel vsakega nasveta. Želja je tudi, da je postelja samostojna, brez podpore sedežev. In pa da se da premikat sedeža pod posteljo.


Za vse nasvete se že vnaprej zahvaljujem!

Re: Camping box za Multivan T5/T6

Naštel si preveč želja za tako majhen prostor.
Kuhinjski blok si ga za silo narediš sam iz lesa in greš kampirat, ker samo tako boš videl in vedel kako naprej z postavitvijo. Sicer pa ta blok pride kar precej težek in vedi da ga bosta morala v dveh nameščat ven in noter, ter vsakič boš malo obrusil box ob kombi.
Sicer pa si lahko ogledaš mojo predelavo, za kako idejo

Re: Camping box za Multivan T5/T6

Ravno prejšnji teden sem videl odlično izvedbo pri prijatelju v 5ki. Srednja dva sedeža je pustil, zadaj pa naredil škatlo za posteljo. To škatlo je razdelil na pol, na eni strani ima po celotni dolžini postelje box razdeljen na 3. Na drugo polovico pa stlači vso kamping opremo in na koncu zapre s poličko za drobnarije. Vse skupaj je v 3delih, zaprto in praktično, pritrjeno na vodila od sedežev. V kombinaciji s tendo ima zunanje stojalo za kuhalnik na kartuše. Hladilnik pa postavi poleg sredinskih sedežev. Jaz sem bil navdušen in bi sigurno šel v tako varjanto, če bi delal kaj podobnega.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost