Pozdravljeni
...po nekaj letih (pač razne življenske okoliščine) se sedaj spet vračam med kombijaše kamperiste. Svojo t4 sem sedaj zamenjal z traficom, na kar je pač vplivala cena tako kot pri mnogih. Je 9 sedežni, in počasi prihajajo toplejši dnevi in čas da se ga pripravi za potepanja. Sedeži grejo ven, notri pa postelja.
Iščem rešitev za prvo dvojno klop, v transporterju sem jo z malce predelave zamenjal z prvo klopjo iz hyundai-a H1, saj je le ta imela nastavljiv naslon in bolj prijazen sedež kot original t4.
Ravno tako bi naredil sedaj v traficu, saj želim imeti eno vsaj malo bolj udobno klop za dva- da se vsaj naslon regulira.
Poznavalci če lahko predlagate kateri dvojni sedeži bi šli lahko v trafica posledično tudi v vivarota.
Hvala.
Re: Klop trafic
Zdravo
Kaj pa če bi drugo klop naredil poklopno (nekatere že so pri Traficih), ki se skrije pod posteljo. Tako sem naredil sam.
Je pa odvisno koliko kombi rabiš za prevoz več kot dveh oseb.
LP
Kaj pa če bi drugo klop naredil poklopno (nekatere že so pri Traficih), ki se skrije pod posteljo. Tako sem naredil sam.
Je pa odvisno koliko kombi rabiš za prevoz več kot dveh oseb.
LP
..preklopna je v tretji vrsti ampak za dopuste in potepanja dam drugo in tretjo vrsto ven, noter posteljo pa spodaj ostalo kamp opremo, pa pes ima za sprednjima sedežema pod posteljo svoj prostor,.....
Vseeno hvala za predlog.
Vseeno hvala za predlog.
Sam sem tretjo prestavil na drugo mesto, ravno zaradi tega ker je preklopna in potem se postelja naredi prek.
Drugo sem pa prodal ker jo nikoli ne rabim.
Drugače pa kak ebay poglej za sedeže ali pa pri kakih ki stalno predelujejo kombije. Oni bi znali imeti zicev na pretek.
V Komendi je npr. Sumaprojekt pa malo povprašaj.
LP
Drugo sem pa prodal ker jo nikoli ne rabim.
Drugače pa kak ebay poglej za sedeže ali pa pri kakih ki stalno predelujejo kombije. Oni bi znali imeti zicev na pretek.
V Komendi je npr. Sumaprojekt pa malo povprašaj.
LP