Zunanji priklop za 230V

Pripravljam se na montažo 230V napeljave in me zanima, ali je za homologacijo predpisano, kje mora biti zunanji priključek. Ne bi rad rezal pleha, zato bi ga skril pod zadnji odbijač (uporabil bi vtičnico z vodotesnim pokrovom) ali pa montiral v odbijač na mesto označeno na spodnji sliki.

Slika

(slika je simbolična)

Re: Zunanji priklop za 230V

Za homologacijo rabiš samo potrdilo od električarja, da je vse v skladu s predpisi, ostalo njih ne zanima. Če pa nimaš 220, pa niti to ni potrebno.
Tista o zadnji meglenki je ena boljših, ampak če smo odkriti, men je bilo najlažje rezat pleh :)

Če se prav spomnim imam jaz original na Westfaliji vse vezano preko polnilca in acujev, edino 220 vtičnica je direkt. Pomoje nimaš kaj skrbet, sem že videl folk z osebnim avtom v kampu, ko so imeli kar polnilec gor priklopljen. Mora bit pa avtomatski, da ve kdaj izklopit, ko je polno.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

NoName napisal/-a:Če se prav spomnim imam jaz original na Westfaliji vse vezano preko polnilca in acujev, edino 220 vtičnica je direkt. Pomoje nimaš kaj skrbet, sem že videl folk z osebnim avtom v kampu, ko so imeli kar polnilec gor priklopljen. Mora bit pa avtomatski, da ve kdaj izklopit, ko je polno.

LP

kupljen pred 1 mescem.. verjetno so današnji že vsi taki an?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov