Re: Kako se lotiti projekta :)

Za osnovne dimenzije plat sem imel načrt narisan v Google sketchup, pol sva pa finese dodelala, na stranicah naslona sva morala pobrat vogale, zaradi stene kombija, pol je blo treba eno diagonalo nardit zadaj, sva merila na licu mesta (štok od prtljažnih vrat je blo treba zaobit), pa spredaj je še ena diagonala zaradi omarice.
Pante sva videla kak naj bi bili (plate se morajo razmaknit pri zlaganju, da se blazine ne tiščijo) in sva pol na licu mesta oblikovala.

Tapeciral bom sam, včeraj sem poslal v plamo tlorise, upam da bojo čim prej, pol se morm pa s Tipotom dobit za skaj :)

Včeraj sem potapeciral plate za Rocknroll postlo, mater je s tem skajem posla... Ratal je kr lepo, mogoče se štrajfe povsod ne ujemajo, ampak, glede na to, da sem to prvič delu, je kr dobro izpadlo.
Zdej pa še klipsne za varnostne prfiksiram nekam pa je ležišče/sedišče končano, pol pa nad omare.

Slike sledijo proti večeru, učer nisem mel fotiča na razpolago :)

Uf, si doteral. Moral si parkrat vse na novo postavit, ampak končni izdelek je pa top. :) Moram priznat, da mi je ta kombinacija veliko bolj vseč kot zeleno-črna.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost