Re: Kako se lotiti projekta :)

Točno tole rabim, ampak, sem videl da so različne variante...en kolega je zanč kazu ma čist drugačno okno kot je tole, ki sem ga jaz kupil. Tak da se je kej po letnikih spreminjal...bomo vidl. A se da prek kakega online stora to kupt, al to ti prodajaš al samo avtohiše?

Eno vprašanje....a ima kdo za posodit vrtljivo konzolo za sovoznikov sedež T4 s certifikatom? Moje so homemade, pa mislim, da ne bo najbolje pri homologaciji :D
Pregled bom po vseh verjetnostih opravljal nekje sredi aprila...rentanje bi poravnali v obliki kapljevine...

ja, teženje je bilo pri prestavitvi klopi, pa tri točkovnem varnostnem pasu, sem mogu res težit, da so pritrdišča original, in da so prestavljiva, pa da ne rabiš glih doktorja znanosti za prestavit, pa pri kuhalniku je bilo teženja.

Zračenje sem uštimu z oknom na srečo je bilo relativno poceni: okno 50€, mehanizem za zapiranje 45€, zatemnitev 12€ (bivši šef :) ) pa vgradnja 40€, ker sem mu pomagu.

Slika homologacije :

Slika

Slike camperja na voljo v živo zaenkrat v Vinici :)

masseter napisal/-a:ja, teženje je bilo pri prestavitvi klopi, pa tri točkovnem varnostnem pasu....

Samo nekaj jaz zdaj ne razumem.
- Če je klop na levi, torej tako kot je original - se potnik na levem sedežu pripne s trotočkovnim pasom, ki je pritrjen na stebriček med drugim in tretjim oknom, potnik na desnem sedežu pa z dvotočkovnim, ki je vgrajen v sedež.
- Če prestaviš klop na desno stran, tako kot si jo ti - potnik na desnem sedežu se pripne ali z trotočkovnim pasom, ki je v stebričku in je v bistvu ostal od tistega enojnega sedeža, ki si ga vrgel ven - ima pa tudi dvotočkovnega, ki je vgrajen v klop.

Kako se pa (vsaj uradno) priveže potnik na levem sedežu? Ali si tudi dvotočkovni pas premotniral na levo stran?

LP; Boro

PS: a mi lahko zaupaš širino omarice, ki si jo naredil - torej od sedeža do levega okna ..
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Širina je cca 50cm, če se ne motim...Nisem zdej 100% prepričan, moram izmerit. Zdej pride pa okol 80cm na sprednjem delu, ker bo rocknroll postelja, in bom vrgel malo naprej prot sredini, da mam lahko vodo spredaj pod koritom in par posod zraven in ne okrnem prostora za surfe.

Kar se tiče klopi, je tako kot si predvidel, čeprav bi po pravilih kao moral biti 3 točkovni tudi levo, ker je po novem stranski sedež in bla bla bla... neki so prbijal... sam to je po mojem od razpoloženja odvisno.

V spremembo grem pa zato, ker je postelja dolga 215cm, če je klop na original poziciji in se ne morem niti preobleč, ko je v nočnem načinu, zdej bo pa postelja 190cm in pomaknjena še za kakih 10cm nazaj, tik do vrat in bom mel spredaj kakih 60cm lufta tud ob postavljenem ležišču. Sam s homologacijo pri novi predelavi po poročanju ostalih ne bi pršu skoz, ker je klop nestandardna...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost