Zanima me ali lahko na drsna vrata dam drsno okno ali mora biti okno za avtodom zaradi štedilnika? Štedilnik bo na elementu približno v 1/3 drsnih vrat da ostane še dovolj prostora za izhod mimo elementa.
Zanima me tudi ali moram placati DMV ob spremembi namembnosti vozila? Kombi je trenutno registriran kot specialno vozilo delavnica. Želim ga homologirati kot avtodom. Je letnik 2007 peugeot boxer 2.2 hdi 120km.
Ali okna ki ustrezajo varnostnim zahtevam in imajo vso dokumentacijo o ustreznosti lahko vgradim sam ali mi to morajo vgraditi na pooblaščenem servisu?
In še zadnja zadeva. Trenutno klop za sopotnika želim premakniti v zadnji del vozila za dva dodatna potnika. Ali mi lahko to naredi nekdo ki mi izda potrebno dokumentacijo ali samo original pooblaščen servis? Namen je klop dvigniti v višino sprednjih sedežev ter dodati dodaten varnostni pas.
Mi lahko prosim kdo pošlje kakšno tehnično poročilo o predelavi? Tolko da vidim kako se lotiti.
Prosim tudi za kakršne koli napotke in informacije za v pomoč pri predelavi.
Trenutno sem izoliral tla, položil topli pod, na pločevino nalepil tiste črne plošče za zvočno izolacijo, namesti rezervoar pitne in odpadne vode, izdelal nosilce za posteljo, dal ven klop in zmontiral enojni sedež...
Sedaj me čaka še barvanje kombija v sivo iz bele .
Hvala za pomoč