Forumu sem se pridruzil, ker imam v bliznji prihodnosti namen predelati kombi v campervan.
Zelel bi kak nasvet s strani vas, ki ste kombi ze predelali.
1) Imate nasvet glede vozila? Za prvi camper bi najraje nekaj manjsega, ker vem, da bo veliko dela. Kak VW Transporter mi je vsec. Morda imate kaksen nasvet na kaj naj pazim pri nakupu. Dal bi nekje do 4000€.
2) Kako ste resili problem z zracenjem? Kaksen ventilator priprocate za vgradnjo.
3) Zelel bi montirati soncne celice na streho vozila, da delajo luci, kak ventilator, hladilnik in da lahko napolnim telefon oz. drugo elektroniko. Imate kak predlog glede dobrega kompleta za ta namen?
4) Za vodo pri koritu sem razmisljal da bi imel dve posodi. Eno za cisto in eno za odtocno vodo. Za zacetek nebi montiral neke pumpice za vodo ampak kaksno pumpico na "nozni pogon"
5) Ce bi potencialno potoval v prihodnosti z otroci me zanima kako lahko varno sedijo v kombiju. Ima kdo izkusnjo potovanja z otroci in bi lahko povedal kaksen layout je uporabil in kaksno posteljo da je vse varno in da ima camper tako posteljo kot kuhinjo
Se kakrsnkoli nasvet pred zacetkom je mocno zazeljem. Naceloma ne bi rad zapravljal na zacetku. Dal bi za vse skupaj morda nekje 6000€.