12v vtičnica

A ve kdo kje se da naročit kvalitetno vgradno vtičnico v kateri ima polnilec dober kontakt in ne pada ven ko zapeljem v luknjo na cesti? Pa da ima po možnosti še pokrovček na fedri?
Eni moderni avti jih imajo v prtljažnikih in zgledajo dobre...

Re: 12v vtičnica

Išći "magcode magnetic 12v plug". Preverjeno zdrži 15A. Vtičnica ima magnet in pokrovček. Vtikač je sicer potrebno zamenjat, ampak se splača.Nikoli se ni iztaknilo ali zgubilo stik. Ni pa poceni.
Več glav več ve

mondxxi napisal/-a:Išći "magcode magnetic 12v plug". Preverjeno zdrži 15A. Vtičnica ima magnet in pokrovček. Vtikač je sicer potrebno zamenjat, ampak se splača.Nikoli se ni iztaknilo ali zgubilo stik. Ni pa poceni.

To je pa ene 60€,ane?

Jura, napisal si tako, da sem razumel, da boš uporabljal samo za polnilec, polnilnik... Torej rabiš samo en komplet. @westy87 jp komplet se giblje nekje od 40-50€, odvisno od sreče...
Več glav več ve

mondxxi napisal/-a:Jura, napisal si tako, da sem razumel, da boš uporabljal samo za polnilec, polnilnik... Torej rabiš samo en komplet. @westy87 jp komplet se giblje nekje od 40-50€, odvisno od sreče...

Vem,sem zadnjič nabavljal in montiral na naši dve gasilski vozili za vzdrževanje akumulatorjev.110€ dva kompleta s popustom,sam roba je pa topšit.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov