Pozdrav vsem skupaj!
Zanima me ali pozna kdo kakšnega električarja, ki pregleduje 230V napeljave v avtodomih in izdaja potrdila. Namreč to bi potreboval pri homologaciji predelave.
Iščem v Ljubljani in okolici, no če se v tej okolici ne bo našlo koga, pa tudi lahko od kje drugje.
Lep dan želim!
Re: Električna napeljava 220V - pregled (homologacija)
Predvidevam da ti takšno potrdilo lahko izda vsak električar, ki pregleduje tudi hišne inštalacije.
firma Bonač oz. ata od Tit a ki je član foruma ,so iz lj ampak jih je kar težko dobiti
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Potrdilo lahko izdajo električarji, ki imajo ustrezen certifikat. Sem kontaktiral par električarjev, ki sicer izvajajo meritve v hišah pa so odgovorili, da mi ne morejo dati potrdila za elektično napeljavo v kombiju. Ne vem sicer zakaj bi bila neka velika razlika med tema dvema okoljema, ampak zgleda, da rabijo meti poseben certifikat tudi za to.
bobo1841 napisal/-a:firma Bonač oz. ata od Tit a ki je član foruma ,so iz lj ampak jih je kar težko dobiti
Hvala Bobo za kontakt, mi jih je uspelo dobiti in urediti. Zelo prijazen gospod.
Mene pa zanima, ali je prav tako potrebno potrdilo električarja, v primeru da nimam 220V napeljave? Namen imam spremeniti namembnost t5 furgona v bivalno vozilo.
Sepravi imam samo dodaten akumulator, ki se polni preko 'split charger-ja' in napaja osvetljavo, polnilce, hladilnik, itd.
Sepravi imam samo dodaten akumulator, ki se polni preko 'split charger-ja' in napaja osvetljavo, polnilce, hladilnik, itd.
Jaz ga nisem potreboval (na LPP), mora pa biti v poročilu o predelavi opisano kaj in kako si naredil.
LP; Boro
LP; Boro

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)