V bistvu sem snel vse stropne tapete, tudi zadnji stropni predal (tisti po levi strani je ostal) jeba je če vprašaš, ker ni samo vijačeno ampak tudi lepljeno.
Prečno čez streho so 4je aluminjasti floh 5mm profili torej na pribl. vsake pol metra. Nosilce tiende in prtljažnika sem privijačil v te profile, ki pa so dejansko vdelani v poliester, iz notranje strani sem kot podložko uporabil tudi aluminjasto ploščo, če imam že enkrat narazen, seveda obvezno samovarovalne matice....
Pa da ne boš slučajno original stropne plošče nazaj delal. Jaz sem namesto le te in tistega izrastka po sredini stropa privijačil kar laminat plošče, prazen prostor umes cca 5-7cm pa zalil s lepilno pur-peno tisto ki ne nabrekne. Streha je po posegu postala trda kompaktna in pohodna, kar v kombinaciji s kovčkom še kako prav pride. Pa še glava ti bo hvaležna če ji kakšno buško prihraniš (izrastek za infuzijo)
Imam pa nekje vse poslikano, tako da če ti kaj prav pride lahko izbrskam, pomanjšam in prilepim.
Ko sem kupoval jaz med vsemi tremi ni bilo 20eur razlike.
Mislim pa da vsi tile dobavljajo iz katalogov riemo, frankana,... in služijo s procenti popustov, ki jih kot večji odjemalci dobijo tudi do 30%. V naši lepi se ne proda toliko tiend da bi lahko eden potnik od tega živel. Tip ki pa je generalni za kovčke thule pa sploh ne ve da delajo tudi tiende. Je pa to v bistvu ominstor-thule.
Kako pa kaj trg rabljene robe?? zdaj ne spremljam več, včasih pa se katera pojavi.
Malo spremljaj slo-caravaning forum, če med vso solato najdeš kaj uporabnega zagrabi ker navadno se takoj proda.
PS: fiama je vizuelno lepši dizajn, vsaj za moj okus no.