vrsta gretja za t3 - kaj predlagate

Zgleda da bo lufti ostal pri hiši. ZA nakup ni nobenega odziva....... :( :(
Ko sem se za vikend potikal po Jadranu in seveda prenočeval sem sklenil da mora biti v luftiju gretje.
Zdaj sem pa pred dilemo. KAko gretje? Najraje bi imel plinsko se pravi Truma Trumatic - pečice ki se dobijo za cca 330 EUR nova. Kaj predlagate?
Ne mi prosim predlagat kaka super gretja za 500, 600 ali več Eurov.
Mogoče pa bi se kdo rad rešil gretja za "dobre"denarce?
Za odgovore se zahvaljujem.

Re: vrsta gretja za t3 - kaj predlagate

Roko: tole sem ze jaz tudi gledal, sam kako je pa s samo varnostjo pri teh poceni resitvah. Cez noc ne vem, ce bi si upal pustiti zadevo delujoco. Imajo ti grelci kaksno varovalo v primeru, ce se grelec ugasne, plin pa se vedno spusca?

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Jaz sem imel v svojem kamperju trumatic 1800W in sem bil zadovoljen, pred kratkim sem za prijatla zlicitirali en trumatic na ebayu za 180 eur. Imam pa v planu nabavit tudi isto takšnega za mene za v kasonarja če bo kdaj sila prespat v njem.

Zgleda pa tako.

http://cgi.ebay.de/Trumatic-E-1800-Gash ... 2a02f54598
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Jest pa propex gledam. Podobna varjanta kot truma. Problem je samo ker bi bilo treba zadevo naročiti iz UK... Koliko pa pride pri nas nova najcenejša truma? Glede na to, da mam sicer eberja še not bi ga mogoče dal celo poservisirat... Samo nevem koliko je glih pametno laufat 25+ let star grelec na bencin... :?

LP
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Na e-bay-u rabljene prodajajo od 160eur naprej ... Nov pa stane 420 funtov. Meni je zadeva zelo všeč, ampak, če je nova truma pri nas cenejša mislim, da se ne splača naročati zadeve iz anglije katero ti tu nihče ne more niti poservisirati.

Jaz pa sem se na koncu odločil, da grem na maksimalno originalnost in sem dal obnoviti moj bencinski eberspacher.
Zamenjani vsi ležaji, na novo prašno poštrihana škatla zanj, sam eber je bil na novo pocinkan, zdaj pa samo še čakam termostat iz njemaćke, da ga zalaufamo. Eber je v glavnem doživel temeljito prenovo in upam, da bo še dolgo služil svojemu namenu. Komi čakam, da se rešim mraza v camperju. :D

Tako, eberspacher je vgrajen, temperatura v kombiju pa bolj poletna kot zimska. 8) Sem zelo zadovoljen. Moram reči, da sem bil presenečen nad izkoristkom greleca. Če dela 15min, grelni element v njemu greje še kakih 45min na razpihavanju. So pa fantje imeli kar nekaj težav z "pametjo", saj je en mikročip šel rakom žvižgat. Pa so na koncu tudi to zrihtal.
Naslednji teden grem pomoje prvič letos kampirat. :mrgreen: Vesel k radio... :lol:

LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost