Registracija kombija

Spoštovani,

sem nov kar se tiče predelovanja kombija v Camperja in tudi kar se tiče pravnih stvari pri registraciji. Namreč iz kombija sem že pobral sedeže, namestil nov pod in nove tapete, vendar do zakljujčka in homologiranja kot kemperja, bo pa treba še nekaj časa. Zanima me kako je z tehničnim pregledom kombija, ki je sicer registriran za 9 oseb, vendar nima nameščenih vseh 9 sedežev, ampak samo prednje 3?

Za vas odgovor in idejo se v naprej iskreno zahvaljujem.

Hvala in lp,
Urban

Re: Registracija kombija

Iz prakse: odvisno na kakšnega preglednika naletiš na tehničnem pregledu. Lahko sploh ne bo opazil, da zadaj ni sedežev, lahko pa se zapiči v to in ne narediš tehničnega. Če še imaš sedeže, jih daj notri za tehnični in nekako za silo fiksiraj (če si z novim podom pokril pritrdišča).

Če greš brez sedežev, sicer lahko rečeš, da si včeraj prevažal pohištvo, če bo kdo kaj vprašal, in zato dal sedeže ven ... je pa spet odvisno, s katero nogo bo preglednik tisti dan vstal. Pa upam, da nisi vzel ven varnostnih pasov.

Re: Registracija kombija

Kako se ti je pa obneslo potem na pregledu?

Jaz sem šel na pregled pred homologacijo k inžinirju na LPP in je reku, da rabim za normalno homologacijo (ne v camperja) klopce in pasove na sprednji in zadnji klopi. Jaz sem ob nakupu dobil tudi samo srednje pasove in še to brez vijakov. Sploh pa ne morem zvedet ali so pasovi na zadnji klopi sploh obvezni?

Hvala za odgovore!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost