Re: T3 in Subarujev 2.2 motor.. :)

8) Živ 8)
Če te motor zanima,ti povem,da je na zalogi.Na zalogi pa je še Subarujev 1.6 litrski motor,ki je že prirejen za vgradnjo v T2 ali hrošča.
Me pa malo begaš,ker imaš v naslovu T3 v prispevku pa T2,zato sem ti podal obe informacije.
ZA PRIJATELJE

zivjo....

ups, skratek...sm popravil..mislil sm na T3.....kjer je baje za vgradnjo kr strosek...mislim, se nabere...se ba dobi vse dele za predelavo....najbolj me skrbi menjalnik-motor, kko dat skupaj...

-ali kupit zvon menjalnika 400-500 eurov in gred menjalnika, ki pase v diferencial in sklopko od subaruja...najmanj predelav...

-kupit vmestno ploščo ki gre med menjalnik in motor...samo pol uprašanje za gred (če bo dovolj dolga), sklopka, potisna plošča, diferencial...itd....

Kaj motor imas komplet z instalacijo in še čim??

LP

2.2 motor od Subaruja je super zadevica. Ga poznam iz Legacy-a in so skoraj vsi motorji preživeli školjke. :lol:

Najbolje bi ti bilo dobiti komplet avto z el. inštalacijo, ker drugače bo kar j... vse skup spravit. Te motorji imajo že samodiagnostični sistem, el. vbrizg goriva in kup senzorjev za nadzor parametrov, torej kablovja kokr češ. :wink:

Sem imel legacy-a, še vedno se mi kolca po njem. :cry:
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

Edini problem ki so ga imeli, je rak-rana večine boksmotorjev in sicer ojnični ležaji, ki jih je najbolje menjati kar pri servisu zobatega jermena....
Ti ležaji so tudi zelo občutljivi na premajhen nivo olja v motorju.
Drugače pa špica...
Pa ogromno dela te čaka :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost