Pozdravljeni! Pred kratkim sem kupil t4 2.5 tdi synchro, ki je sedaj na servisu in ga imam namen predelati v mini camper. Avto je razmeroma dobro ohranjen za 2002 letnik in ima 245kkm.
Na avto planiram montirati malo večje gume (glej naslov). Pa me zanima a je za to dimenzijo potrebna homologacija. Če je potrebna bi rabil nasvet kako jo čim lažje opravit. Nekaj berem, da rabim TUV za orig platišča.
Veseli me da obstaja tudi slovenska VW camper grupa. Verjamem, da bom tudi sam lahko kaj pametnega prispeval saj imam kar mehaničnega znanja.
Hvala.
Re: VW t4 General grabber AT3 205/75 15 gume
Jaz imam točno isti problem. Pri tem, da imam prevelike gume gor (sem jih že dobil na kombiju) in je bila na zadnjem tehničnem to velika težava. Če ima kdo kakršnokoli idejo, kako to urediti, se tudi priporočam.
Ima kdo to že narejeno ali pa je že delal? dam za pivo
https://www.seikel.de/shop/lift-kit-for ... e/?lang=eh
To je rešitev. Dobiš tuv za AT gume.
Jaz se nekako ne upam photoshopa it, ker rabim potrdilo o nekaznovanosti
. Razlika med homemade bilstein lift kitom in Siekel je 500€.. ni malo ampak mislim da se skoraj ne splača zaje***
To je rešitev. Dobiš tuv za AT gume.
Jaz se nekako ne upam photoshopa it, ker rabim potrdilo o nekaznovanosti
Nekje sem zasledil, da ta kit naj ne bi bil vec dobavljiv?
Kje si pa znesek 500€ dobil?
Kje si pa znesek 500€ dobil?
Ja eibach vzmetenje in fedri pa ploščice za podložit te pride 600€ cca. Lift kit je 1100 eur z ddv. Je še vedno dobavljiv, imam ponudbo na mailu.
Obstaja mogoče tudi kak drug način homologacije večjih dimenzij pnevmatik na original feltnah?