Re: Nastavitev kilometrov

Sej podrtga že mam sam ne vem kak bi taprve številke na nulo spravo, lahk ga sučem naprej in nazaj ampak predolgo traja ker je na 300 tisoč, ne bi pa rad kaj pokvaril, je pa ta ki ma še zraven dnevne kilometre.
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Sej taka mam dva, rad bi pa tega obnovil ko že mam razstavljenga da mi tista trojka ne prbija....čak mogoče bi pa pusto trojko ko je že glih...in v tem trenutku ko to pišem me pokliče Enci in mi razloži kako se to dela , tak da Enci hvala !
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Glavne kolutke pustiš pri miru ampak tisto gornjo osovino ko so mali koleščki potegneš ven na eni strani in lahko en del premikaš če moraš sukat vse potem jo celo ven povlečeš nastavi številke in potem počasi rini tisto osovinco noter in zlagaj male zobnike povrsti gor en za drugim. Na koncu bodi previden da boš imel kolutek z rdečimi številkami prav nastavljen. Če boš falil potem ti bo rdeči stal na polovici in samo na prehodu na drugo številko bo pravilno postavljen za trenutek.
Upam, da si razumel postopek.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Sem vzel v roke en star števec in ga v treh minutah postavil na "000000" z razmikanjem številčnih kolesc brez izvlačenja osovinice. Pri nameščanju kazalca je pomembna pozicija kot je prikazana na sliki. Noto se dvigne kazalec preko "žeblička" na 20 km/h.
stevec.gif
stevec.gif (101.85 KiB) Pogledano 7884 krat

Enči tudi to sem delal samo, samo to so stari števci se lahko zgodi da pri razmikanju poči kakšen zobček in potem si končal.

Dzurdzy tisto osovino s patent kleščami malo postisneš, da ni tko ploščata na konci..
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Imam eno vprašanje. Rad bi postavil kilometre na števcu na nič. Tukaj vidim da je potrebno odmontirati kazalec in dva vijaka. Meni se zatakne že pri kazalcu, oziroma nebi ga rad polomil, zato bi vprašal kako se ga odstrani? Ali se ga samo stakne dol? Ali ga je potrebno dati najprej v položaj kot je prikazan gor na sliki in se ga potem stakne? Ali gre kako drugače?
Hvala in LP!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost