Re: T4- 81kw??

Kupi ,pa boš sproti zvedel,ti pa svetujem da se prvo odločiš kaj sploh hočeš imeti ,ker ta dva motorja se razlikujeta med sabo kot noč in dan,še večja razlika pa je na črpalki ko tankas,enga na 1000km drugega pa na 700km,
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Presenečen nad zadnjim odg. Na forumih sem bral razliko v porabi med 1.oz.največ 2.litrih samo nikjer točno napisano za kateri motor, skoraj identično?? Razlika 5KM in 10.n/m navora me ne moti ampak vsak hvali svoj motor! Če je pa taka razlika v porabi bi blo pa smiselno napisat kateri več porabi je bolj uporaben, manj stroškov vzdrževanja? Dvomim pa da je lahko taka razlika razen če si kdo lasti enega ali drugega, ne vem mogoče pa res zato na dan z info. L.p.

Boty sorry, sem mislil da gre v enem primeru za dizla ,pa sem sedaj malo preveril in vidim da sta to enaka motorja le einšpric tehnika je drugačna,ta slabši ima digifant,un pa SIMOS tehniko vbrizga ,kaj točno to pomeni ne vem ,ker sam vozim na nafto
L.p
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Vprašanje za vse, kaj mi zdej priporočate glede na nabavo kombija, DIESEL ali BENCINAR, glede na budget nekje do max 4500€ in nekaj rezerve za stroške, in po preračunavanju da bom naredil nekje do max.8000 km/leto kaj mi svetujete, želja je seveda Vw T4, potrbujem ga za lastne potrebe in kakšen hiter vikend skok na potep s tem da bi mel mogoče kakšno R&R klop montirano in mogoče kdaj pa kdaj vleko počitniške prikolice do Dalmacije in nazaj.
Kako se kaj da dobiti klimatske naprave za modele T4, ker jih večina nima oz.kako se da nakak drug način izogniti vročini v vozilu,?

L.p. boty

Tega sem si že ogledal, sem že nekaj spraševal o njem, ta ima v sebi 2.leti staro olje in nafto in motor mu klenka oz.nekaj se sliši kot kovinski zvok, avto se drugače pelje dobro in zadnja cena 5200€ s tem da so nemška navodila, bil je pa leta 2004 pripeljan v slo. in od takrat ga ima ta lastnik v lasti! Bil bi že moj če bi motor vsaj imel normalen zvok! Ni pa popolnoma nič gnil je vse še v prvi barvi in res edini Top ohranjen!

Ja možakar se mi je kar razpisal kako ga je dobil je bil pa res nekdaj reševalno vozilo nuklearne Krško tam se tud nahaj v bližini Krškega. Poslal mi je dodatne slike avta,tudi papirje oz.prometno dovoljenje da ga lahko preverim da kaj ne skriva , je pri takem vozilu sploh mogoče namontirat klimo oz. nekaj da ne bi bilo tako vroče notri med vožnjo vem da ima zgoraj na strehi eno prezračevalno loputo. Vem da se prodaja že dlje časa,če je tak kot mora bit je terna,mislim da je cena tisto za kar se ne proda! Samo ta motor me zanima kako in kaj ?

Jaz sem kupil ex rešilca in ima klimo v kabini za šoferja :D in na stropu za zadnji del, ker je prej bila pregradna stena z oknom, zdaj je pa ni več in ima 8 sedežev. Je pa povišan in ima stojno višino.

A to je klima kot klima al samo tisti zračnik na strehi,na kašen način oz. po kakšnem principu pa to deluje in koliko se to pozna poleti med vožnjo a je to bolj lari-fari? :lol:

To je orenk klima, z dodatnim uparjalnikom na stropu. Posebej na strehi je pa še "strehica-gobica" in notri ventilator (in-out) za vpih ali izsesovanje zraka in luč, (nima veze z klimo), je pa zelo učinkovit in glasen.

Torej mislim prav, da je tista gobica na strehi zelo učinkovita, ker se prodaja en bivši rešilec s to zadevo na strehi in sem v dvomih da ima sploh učinek hlajenja med vožnjo zato bi se rad prepričal ker pozimi tega ne moreš sprobat!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov