Živjo še enkrat vsem. Tudi sam sem imel problem s hladilnikom. Sploh poleti, če je sonce sijalo na levi bok. Problem je v tem, da je potrebno vroč zrak, ki nastaja pri delovanju hladilnika čim prej odvesti na plano. To sem storil tako. Zaprl sem vse reže, razen ta spodnjih na podnu. (ja sory govorim o t3 joker. Starejši modeli ki so imeli režice tudi na zg. strani kuhinjskega bloka) Nato sem zamenjal ventilator (računalniški 80mm, fino pa je če je 24v-je tišji, pa še malo počasneje se vrti-čisto zadosti-preiskušeno.) Montiral sem ga na notranjo stran v isto ravnino kot dimnik in na na sprotni strani vgradil reže za izpust. Prižiga se tako in tako sam, ker je povezan s tipalom na rebrih. Pri 220v zelo pogosto, pri plinu pa samo poleti čez dan, če pa je vroče pa tudi nekajkrat ponoči. Temperatura v hladilniku se je tako zmanjšala, da lahko sedaj uporabljam regulacijo in pijem mrzlo

pivo. Pa še nekaj: če hladilnik dolgo časa miruje je zelo uredu (preden iščeš servis), da ga odmontiraš in za par ur obrneš na glavo-verjemi pomaga. Upam, da sem koga rešil, ker sem se sam kar precej namučil preden sem dobil vse te info. In predstavljajte si slabo voljo vsakokrat, ko sem segel v hladilnik in otipal mlačno pijačo

Pa srečno.