T3 1,6TD obtočna črpalka

Včeraj zvečer sem preko forumske administracije prejel mail od Aljaža, pa mu direktno ne morem odgovorit, ker svojega naslova ni navedel.

Sprašuje me o priklučitvi obtočne vodne črpalke. Baje mu stalno laufa. Sicer za T3 ne vem, ampak na LT-ju je vezana brez releja, le preko termostikala na stalen štrom - ne preko kontakta. Važno je, da laufa po tem, ko motor ustaviš - še nekaj časa. V tem primeru je napaka v zaštekanem termostikalu.

Kaj menite ostali, ki se bolj spoznate na T3 TD?

Re: T3 1,6TD obtočna črpalka

Zivjo
Ko sem kupil jokerja, je bila pumpa v zraku-ni bila prikljoplena. Potem sva z avtoelektrikarjem napela vse misice in zvedela sledece. Deluje v povezavi z relejem za grelne svecke in se vklaplja takrat ko grejes, to pa zato, da vsaj vsake toliko casa deluje in posledicno ne zariba. Deluje pa PO principu 104 stopinjskega stikal- torej, kadar voda doseze to temperaturo se vklopi. Ker imam v plastici elektro omarici strasno guzvo in vse dela, se nama potem ni dalo to razkopavat, zato mi je naredil zakasnilno vezje, ki deluje se 6 min PO izklopu motorja. Potem pa sem kupil se omenjeno stikalo Pri gunzlu, ki pa preklaplja maso in GA je zelo enostavno povezal, tako da se sedaj tudi vklopi, kadar voda doseze 104 stopinje C.

Lp Jabac

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost