Če kdo rabi posteljo za kombi jo lahko naroči pri meni, trenutno jo delam za T5, slike dodam ko bo gotova, cena pa je odvisna od vaših želja, ta trenutno je na željo stranke samozložljiva.
Lp
Re: Rock n roll postelje
Pozdravljeni.
Zanima me, če še vedno izdelujete rock & roll postelje? Zanimam se za posteljo za T2 in sicer zložljivo. Kolikšna bi bila cena samo za ogrodje?
Hvala in lep pozdrav,
Tadej
Zanima me, če še vedno izdelujete rock & roll postelje? Zanimam se za posteljo za T2 in sicer zložljivo. Kolikšna bi bila cena samo za ogrodje?
Hvala in lep pozdrav,
Tadej
Še ja, vendar trenutno obnavljam svoj kombi zato tudi nisem nič objavljal ker postelje mirujejo ( prostorska stiska) za več info me lahko kontaktiraš v zasebno.
Lp
Lp
Pain is temporary glory is forever!!!
Pozdravljeni!
Potreboval bi mehanizem za rock n roll posteljo.
Na takšen način, kot je spodnja slika.
Ali je to izdelal kdo sam?
V Nemčiji je cca 140 EUR..
Hvala in LP.

Potreboval bi mehanizem za rock n roll posteljo.
Na takšen način, kot je spodnja slika.
Ali je to izdelal kdo sam?
V Nemčiji je cca 140 EUR..
Hvala in LP.

Jaz sem si ga naredil točno po teh načrtih. Zadeva deluje dobro.
LP: Boro
LP: Boro

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Pozdravljeni! Tudi sam sem se lotil predelave Transporterja T4 v kemperja. Trenutno se mi je delo ustavilo, ker rabim "umetniški" navdih za električno in ostalo napeljavo. Seveda bi tudi jaz rad naredil zložljivo posteljo...
Vprašanj imam še kar precej, zato sprašujem, če bi mi lahko kdo od vas, izkušenih forumašev pomagal s kakšnim nasvetom. Sem še iz tiste generacije, ki ji veliko več pomeni, če probleme rešuje v živo, zato bi bil vesel, če bi si lahko avtodom koga od vas tudi ogledal.
Lp, Jure
Vprašanj imam še kar precej, zato sprašujem, če bi mi lahko kdo od vas, izkušenih forumašev pomagal s kakšnim nasvetom. Sem še iz tiste generacije, ki ji veliko več pomeni, če probleme rešuje v živo, zato bi bil vesel, če bi si lahko avtodom koga od vas tudi ogledal.
Lp, Jure
Živijo!
Lahko se oglasiš pri meni, ker imam eno ravno narejeno in jo lahko probama postavit v avto
Lahko se oglasiš pri meni, ker imam eno ravno narejeno in jo lahko probama postavit v avto
Pozdravljeni.
Iscem koliko se da zložljivo posteljo za T5 transporter 2008... Možno dobiiti?
Hvala in lp,
Dejan
Iscem koliko se da zložljivo posteljo za T5 transporter 2008... Možno dobiiti?
Hvala in lp,
Dejan
sela napisal/-a:Živijo!
Živjo, a je možno dobiti kako sliko?
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!
Zdravo.
Jaz pa iscem rock n roll posteljo za t3. Bi bil zelo hvalezen ce bi mi jo kdo v slovenji naredil.
Hvala in lep pozdrav!
Jaz pa iscem rock n roll posteljo za t3. Bi bil zelo hvalezen ce bi mi jo kdo v slovenji naredil.
Hvala in lep pozdrav!
Kontaktirajte prosim na zasebno ,da se dogovorima kaj rabite.
Lp
Lp
Prodam zložljivo posteljo za VW T5 Transporter.
-primerna za vzmetnico dim. 140x200cm ali 160x200cm;
-v zloženem stanju omogoča uporabo kot klop ali miza ali dodatni odlagalni prostor (polica);
-v zloženem stanju še vedno omogoča na eni strani prevoz visokega tovora (kolesa ipd;)
-ima dodatne pritrdilne točke za fiksacijo prtljage pod ali na njej;
-robovi niso ostri, nosilci niso nogam v napoto;
-v zloženem in odprtem stanju omogoča popolnoma funkcionalno 2. klop in stol za sedenje;
-postavitev postelje v funkcijo je v 1 min;
-potrebno ca. 3 min, da se postelja popolnoma odstrani iz vozila;
-možna in vzdržljiva konstrukcija zagotavlja fiksno pritrditev v vozilu - ni "škripanja" med vožnjo;
-primerna za vzmetnico dim. 140x200cm ali 160x200cm;
-v zloženem stanju omogoča uporabo kot klop ali miza ali dodatni odlagalni prostor (polica);
-v zloženem stanju še vedno omogoča na eni strani prevoz visokega tovora (kolesa ipd;)
-ima dodatne pritrdilne točke za fiksacijo prtljage pod ali na njej;
-robovi niso ostri, nosilci niso nogam v napoto;
-v zloženem in odprtem stanju omogoča popolnoma funkcionalno 2. klop in stol za sedenje;
-postavitev postelje v funkcijo je v 1 min;
-potrebno ca. 3 min, da se postelja popolnoma odstrani iz vozila;
-možna in vzdržljiva konstrukcija zagotavlja fiksno pritrditev v vozilu - ni "škripanja" med vožnjo;
- Priponke