Rock n roll postelje

Če kdo rabi posteljo za kombi jo lahko naroči pri meni, trenutno jo delam za T5, slike dodam ko bo gotova, cena pa je odvisna od vaših želja, ta trenutno je na željo stranke samozložljiva.

Lp
Pain is temporary glory is forever!!!

Re: Rock n roll postelje

Še ja, vendar trenutno obnavljam svoj kombi zato tudi nisem nič objavljal ker postelje mirujejo ( prostorska stiska) za več info me lahko kontaktiraš v zasebno.

Lp
Pain is temporary glory is forever!!!

Pozdravljeni! Tudi sam sem se lotil predelave Transporterja T4 v kemperja. Trenutno se mi je delo ustavilo, ker rabim "umetniški" navdih za električno in ostalo napeljavo. Seveda bi tudi jaz rad naredil zložljivo posteljo...
Vprašanj imam še kar precej, zato sprašujem, če bi mi lahko kdo od vas, izkušenih forumašev pomagal s kakšnim nasvetom. Sem še iz tiste generacije, ki ji veliko več pomeni, če probleme rešuje v živo, zato bi bil vesel, če bi si lahko avtodom koga od vas tudi ogledal.
Lp, Jure

sela napisal/-a:Živijo!

Lahko se oglasiš pri meni, ker imam eno ravno narejeno in jo lahko probama postavit v avto ;)

Živjo, a je možno dobiti kako sliko?
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Prodam zložljivo posteljo za VW T5 Transporter.

-primerna za vzmetnico dim. 140x200cm ali 160x200cm;
-v zloženem stanju omogoča uporabo kot klop ali miza ali dodatni odlagalni prostor (polica);
-v zloženem stanju še vedno omogoča na eni strani prevoz visokega tovora (kolesa ipd;)
-ima dodatne pritrdilne točke za fiksacijo prtljage pod ali na njej;
-robovi niso ostri, nosilci niso nogam v napoto;
-v zloženem in odprtem stanju omogoča popolnoma funkcionalno 2. klop in stol za sedenje;
-postavitev postelje v funkcijo je v 1 min;
-potrebno ca. 3 min, da se postelja popolnoma odstrani iz vozila;
-možna in vzdržljiva konstrukcija zagotavlja fiksno pritrditev v vozilu - ni "škripanja" med vožnjo;
Priponke
Postelja 5.jpg
Pritrditev na fiksna pritrdišča
Postelja 3.jpg
Možnost zlaganja prtljage pod njo
Postelja 1.jpg
Postelja v zloženem stanju

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov