Prodam motor 1,6 D za VW T3

V svojega Vučkota bom vgradila močnejši motor 1,9 D, zato prodam dosedanjega 1,6 D.
Na motorju je bil pred kratkim menjan jermen, vodna črpalka, napenjalci, oljni in zračni filter in ročna pumpica za gorivo.
Motor lepo teče, sliši se ventile (oz.nekaj tolče :wink: ) - to bi bilo potrebno poservisirat.
Ogled je možen v Kamniku. Lahko me pokličete na 031 727 383 (Irena).
Aja, še cena. Kaj pa vem, sem si predstavljala okoli 400 €.
Najboljše stvari so bile narejene v Jugoslaviji. Jaz in moj T3 sva med njimi ;)

Re: Prodam motor 1,6 D za VW T3

jaka666 napisal/-a:za 400 e si jaz predstavljam da more vse delati kot urica. :lol: (ne pa da nekaj tolče po mašini)

lp

sej dela kot urca - lepo teče, potegne v redu, sam 'pk pk pk' se sliši zraven ;)
kaj pa jaz vem, kaj je to, se ne spoznam. nekdo, ki se, bi pa znal mogoče to hitro poservisirat.
pravim mogoče. ja, lahko pa je mašina totalno v razsulu in jo bo vsak čas razneslo. sej pravim, kaj pa jaz vem.
če bo kdo rabil, bo mogoče prišel pogledat pa bo ocenil...
seveda se pa da okoli cene tudi še kaj pomenit... nekje moram začet 8)

Re: Prodam motor 1,6 D za VW T3

hja, zdaj ima že 1,9 noter. se pozna, da gre boljše. malo je treba pri mašini še porihtati, je bilo malce šlamparije zraven, ampak upam, da bo. smo bolj novinci pa se še učimo s čim in kako je večji užitek ;)

aja, če bi kdo kaj z 1,6 mašine potreboval, tudi lahko dobi (npr. alternator, kako pumpo itd.)

lp.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov