za 300€ turbino gori.
Tako da če ima kdo doma še izpravno turbino in bi si jo rad zamenjal z mojo naj mi javi da se kaj dogovorimo na 040 249 491.
Prav tako če ima kdo info za kakšen vredu motor 1.6td,1.9td alpa tdi naj prosim javi
lp

2xt32xt5 napisal/-a:ja, sam zdej se dogovarjam da bi naredil menjavo za 1.9td - ta pa ima drugačno turbino... nemorem si jo hranit ker bi naredili menjavo...

tomos90 napisal/-a:..... cela havba je popikana od olja in sumim turbino.

NoName napisal/-a:Preveri tudi tlačno cev za olje na turbini. Meni je dvakrat počila pri vijaku in mi je isto metalo olje po havbi. Je pa res, da je olja precej hitro zmanjkalo in ni bil ravno vozen kombi.
tomos90 napisal/-a:A je možno tudi, da turbina sicer "dihta" (kar je teško verjetno, ker je po moje še original) in da se je obrabil ta restriktor oz. se je povečala luknja?
tomos90 napisal/-a:Tudi to bi bla varjanta, ker pod avtom so stalno lužice in spodnja stran motorja se skor utaplja v olju.

2xt32xt5 napisal/-a:Ko dobim en pameten 1.9td motor bom dal od mojega turbino in kolektor gor kot si predlagal...

enci napisal/-a:Dela, vendar se lahko zgodi pregretja čela batov, ker nima hlajenja s spodnje strani.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov