spojler/senčnik na šoferskih vratih ...

Živjo, Tale stvarca...

http://cgi.ebay.de/Windabweiser-VW-T2-T3-caravelle-bus-alle-modelle_W0QQitemZ150357962285QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2302086e2d&_trksid=p3286.c0.m14

Jaz bi si to kupil, pa mi je glupo kupovat, potem pa puščat 21 evro za poštnino. Tako da če koga zanima, kupimo skupaj, pa si razdelimo poštnino.

Tale prodajalec ima te plastike za cel kup kombijev, ni nujno samo T3...

Kdo ve kako je ta zadevščina fiksirana? Se zalima ali samo zatakne? Je pa kot si rekel minimalna cena poštnine 22.5€ sem pa kontaktiral kolega iz Nemčije če bi lahko zrihtal cenejšo poštnino..čakam odgovor!

Nabavu pozim,zadeva se samo zatakne,vsake tolk časa morš nazaj gor nabit...ni panike
Drugače pa enkratno ko pada dež,okno je lohka odprto cca 10cm... :lol:

Ja, jest bi tud mel tole.

Kok pa tole kej vetra ustavi? Si predstavlam, da če maš do konca odprto okno, ti še vedno piha. Mam podobno stvar na avtu, ki gre čisto do spodnjega dela okna in je super.

Dejmo se nabrt, da bo cnej! :P
T3 rocks

Slika

I'm a happy camper.

Men se predvsem zdi neprecenljivo, da zrak kroži, ko avto nekje stoji na soncu.

Vgradil sem na strop ventilator na solarno celico (55 evrov za kromastega - cheap!) in mi odlično hladi, skoraj isto temperaturo imam notri, kot zunaj.

Ampak hudiči so tega folksvagna tako dobro zadihtali, da ventilator ne potegne maksimalno. Rabim malo odpret okno, pa če se vmes poletno ulije... Tale plastika se mi zdi odlična rešitev. 16 evrov pa tudi kul cena.
Sem gledal po ebayu in bil zelo pozoren: konkurenca ponuja za okoli 32 evrov, ampak tale je lepo napisal: "1 PAR" in "nov v embalaži". Druzga ne rabim vedet.

Počakmo do konca tega tedna, da vidimo, koliko nas je, kakšno poštnino bomo dobili, pa naročimo.

no...pa naredimo seznam...

1. Caravelle fan 1komplet T3
2. Corridor 1komplet T3
3. mondxxi 1komplet T4
4. TommyGun 1komplet T3
5.
6.
Slika

Dve leti ga že imam, stisne se ga v okvir od okna in se čez cajt tam "udela" ,lepo je med vožnjo ker ni direktnega pihanja v glavo . Pri full odprtem oknu pa piha od zadaj in ta problem rešim z delno zagrnjeno zaveso . Super tudi v dežju .
Da bi pa v poletni vročini in sparini kaj zaleglo so pa le sanje :D

Sori, sem že plačal predračun.

Saj ni problem, evo, rabu sem en teden, da se nas je nekej nabral.

Probej še sam, ni hudič, da ne boš v tednu dveh nabral dost folka za še eno pošiljko.

No, ko pride, mi na ZS sporočte svoje naslove. V prihodnjih tednih bom eno turo udaril proti Kopru, eno pa proti Murski Soboti, pa se lahko tud kje vmes osebno dobimo, da eliminiramo poštnino.

Spojlerji so tu!

Evo, danes prišlo.

Da se izognemo še dodatne poštnine, se mi oglasite na ZS, mogoče vsaj komu lahko osebno dostavim. Ta vikend grem od Kranja v Mursko Soboto in če je kdo od vas kje vmes, se slišimo. Pustite mi svoje podatke na zs, da se zmenimo.

Aha, še cene:

Bilo nas je 7, torej 21 evrov poštnine se je zreduciralo na 3 po glavi.
Spojler za T3 je torej stal po 16 + 3
Spojler ta T4 po 21,50 + 3

Če vzamete po povzetju, bo torej cena taka + kar bojo poštarji še vzeli za poštnino v SLO.

Moje podatke imaš na zs. Poslano že 02.09.2009, vendar nisem dobil potrditve niti odgovora, tako, da ne vem, ali si sploh sprejel sporočilo.
Drugače pa bom konec tega tedna tudi sam potoval v smeri Lj-Lendava, tako da se ahko zmeniva, kje na poti.

lpmondxxi
Več glav več ve

Ja, se opravičujem, ker se nisem oglasil. Preprosto ni imelo smisla, da se oglašam, dokler ne dobim spojlerjev na dom. Je kar precej dolgo hodilo, prej sem dobil pošiljko iz Avstralije, kot iz tele Nemčije. Mogoče je šlo najprej eno rundo čez Slovaško...

Kakorkoli - stvarco sem že namontiral. Sprva tisti lim ni nič prijel, pa sem pustil en dan z zaprto šipo, da je lepo pritiskala. Zdaj je že bolj fiksno.

Bom v službi pogledal, če imam kaj dvostranskega lepila, pa ga bom dodal, da vam bo bolje prijelo.

Na vsakih 10 cm par kaplic cianokola pa šipo zapri za nekaj časa in drži ko šus.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov