250€ za komplet
031 588 198 Janez
LJ
Re: Postelja, jogi, 2x vrtljiva plošča, folije za okna - za T4
Zdravo,
kakšna slika bi pomagala.
Lep pozdrav, Boki
kakšna slika bi pomagala.
Lep pozdrav, Boki
Vrtljive plošče so Sportscraft (Turki), zelo malo rabljene.
okvir za posteljo se zadaj pritrdi v luknje za zadnjo vrsto sedežev, spredaj sta nogici, višina od tal je ca 60 cm. pri 140cm so tečaji (skupna dolžina ležišča je 200cm), tako da je v avtu lahko 2. vrsta sedežev. kadar rabiš posteljo, poklopiš klop in sedež in zavrtiš/raztegneš okvir.
na okvir pridejo 3 deske iz vezane plošče, pena je zelena iz Plama-pur, debelina 10cm, oblečena v blago.
zatemnitev šip/termoizolacija je iz večslojnega materiala iz Centro Vacanze (Milje) - doma zarobil krojač, dodal priseske itd. za vse šipe = 9 komadov.
okvir za posteljo se zadaj pritrdi v luknje za zadnjo vrsto sedežev, spredaj sta nogici, višina od tal je ca 60 cm. pri 140cm so tečaji (skupna dolžina ležišča je 200cm), tako da je v avtu lahko 2. vrsta sedežev. kadar rabiš posteljo, poklopiš klop in sedež in zavrtiš/raztegneš okvir.
na okvir pridejo 3 deske iz vezane plošče, pena je zelena iz Plama-pur, debelina 10cm, oblečena v blago.
zatemnitev šip/termoizolacija je iz večslojnega materiala iz Centro Vacanze (Milje) - doma zarobil krojač, dodal priseske itd. za vse šipe = 9 komadov.
prodam vrtljive plošče tudi posebej, zelo malo uporabljane, skoraj, nove - ena kakšnih 80 eur, dve pa recimo 140 eur
Lep pozdrav...
Zanima me...ali vrtljiva plošča mogoče ustreza tudi VW T5,ki si ga jaz lastim??
Hvala za info...
Lp
Zanima me...ali vrtljiva plošča mogoče ustreza tudi VW T5,ki si ga jaz lastim??
Hvala za info...
Lp