Re: T4-5ke naprodaj

8) Živ 8)
Prodam T4,letnik 94,motor 2,4 ,km ne me vprašat,izgled še kar normaln,registracija umre čez deset dni,je brez šip-furgon,bele barve,motor-menjalnik OK,gume bol švoh,skratka tko,če ga rabi kdo za delat je avto,sory kombo v redu,če pa hoče kdo šminkirat pa bo potrebno mal delat na njem ne pa z njim.
Zaželel sem si 1300 evrčkov.
ZA PRIJATELJE

Re: T4-5ke naprodaj

Jaz imam 2.5 bencinarja...z njim naredil že 40.000 km...že na začetku imel težave ker sem ga kupil s počeno glavo (nisem vedel)...pol sem menjal glavo in vse cevi hladilne tekočine, naredil velik servis in od takarat nobenega problema. Poraba je nekje okrog 11-12 litrov... po Jadranski magistralki na dolgih poteh poraba pade na 8-9 litrov. Po avtocesti gre normalno 120 km/h..uradno je konča 168 km/h ampak si še nisem upal preizkusit ker postane kar precej majav po 150 km/h 8) ...ko je avto poln vleče odlično in ni potrebe po priganjanju... v kratkem bom vgradil plinsko napravo in bom seveda poročal kako in kaj...upam, da je v pomoč, če paje kakšno vprašanje pa kar na plan z njim...lp

Re: T4-5ke naprodaj

Super info, saj poraba je drugotnega pomena glede na to da ga verjetno nimaš za vsakodnevno uporabo. Kje boš dal montirat plin? Si se odločil za torodialni ali cilindrični rezervoar, ter kolk literski? Aja pa kam ga boš zmontiral?

Cena je pa total s homologacijo katero ti oni zrihtajo tam nekje 1400€?

Re: T4-5ke naprodaj

Poraba je pač takšna kot je...zaradi načrtovanja enga potovanja drugo leto dolgega nekje 12.000 km bi vgradnjo hitro pokril. Vgradnja plinskega sistema je le od 800 - 900 eur (odvisno od proizvajalca sistema) z homologacijo pri plineksu. Edini sistem,ki pride v poštev je monovbrizg. Jaz navijam za tordialni rezervoar na mestu za rezervno gumo, čeprav je cilindrični lahko mnogo bolj zanimiv zaradi svoje večje kapacitete. Čez 14 dni sem dogovorjen pri plineksu, da pregledajo in premerijo vse možnosti glede rezervoarja in nato se bom odločil.

Re: T4-5ke naprodaj

Forba, jaz sem prav za T4 povpraševal pri SIGAS-u http://www.sigas.si ki za napisano ceno ponuja torodialni rezervoar do velikosti 70 litrov ali cilindrični rezervoar velikosti 100 litrov.
Za primerjavo, 100 litrski cilindrični rezervoar ima dimenzije: premer 360 mm, dolžina 1080 mm., torodialni rezervoar velikosti 70 litrov ima premer 650 mm ter višino 270 mm. Zadevo zmontirajo in homologirajo, dobiš nadomestni avto za 2 dni in odpelješ se s polnim rezervuarjem....sam cena 1.400€ v primerjavi s tvojo 8/900€ je bistveno višja?!?

Re: T4-5ke naprodaj

Bias,

tole je iz maila, ki sem ga dobil od plineksa:
Cena sistema (mono vbrizg) za VWw Caravella 2.5 je med 860 in 980€ (malce več kot sem napisal v prejšnjem postu :oops: ).
Končna cena je odvisna od proizvajalca naprave in izbora rezervoarja. Ne vem. Poskusi vprašat tudi pri njih. Meni odgovarja ta gospod: jurij.koprivnikar@plineks.si.
LP

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost