Re: LT

Izgleda super, upam, da ga je dobro usidral, glede na to, da je s primorskega konca in da ima kar lepo bočno površino. Koliko kvadratnih metrov je to? John bo gotovo vedel?
Hitrosti morajo biti pa pri tej tezi in uporu tudi zanimive. 75KM!?

Re: LT

Ni neka huda površina glede na težo in relativno nizko težišče. Z motorjem je pa tako: Sama cifra 75 sicer ne daje kaj korajže. Ima pa na 6 cilindrih precej navora. Na pospeških tudi ne zabija v sedeže, ampak ko doseže potovalno hitrost 100km/h (po cagerju 105), je pa zlepa ne zgubi. Je pa lepo za ušesa, ko ima pri potovalni hitrosti le slabih 3000 obratov. Vsake toliko časa ga lahko tudi na 115 nažgeš. Nimaš pa nobenega problema s pregrevanjem, mislim, da je mašina precej neobremenjena. Verjetno ga rešuje tako dobra aerodinamika. Včasih imam občutek, da sploh nima nobenega zračnega upora. Kot da se molekule zraka na prednji pokončni ravni flehi ionizirajo in pelješ skozi vakum...ha, ha, ha.
Drugače pa tegale prodaja moj prijatelj iz Ilirske. Spoznala sva se na angleškem forumu Brickyard, pa smo se dosti obiskovali in izmenjavali izkušnje z LT-jami. V bistvu pa sploh nisem vedel da ga prodaja. Je pa sigurno vreden svoje cene.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost