T4 2.4 D - Prodam

Pozdravljeni kolegi. Pred kratkim sem prodajal svojega T4, a sem ga še zadnjič vzel seboj na turo tako, da sedaj je doma. Ker me zadnje dni res v večini kličejo sami "čudaki" in sprašujejo nerelevantne stvari okoli avta, dogovarjam se za oglede, odpisujem na 10 emailov, kličejo ponoči ipd., potem pa nihče ni resen, da bi si prišel avto pogledat in mi jamrajo po telefonu kako nimajo denarja. Enostavno ne vem ali ste imeli vi tudi podobne primere, ker ne vidim razloga. Kdor si želi tak avto, si ga pač kupi.

V glavnem, prodajam svojo T4-ko, ker se selim v tujino in končujem magisterij, zato sem malo v denarni stiski. Avto je registriran do 18.10.2017, treba bo nardit čez 2-3k km olje in filter, drugače pa kot piše pragi žal rjavijo, drugače avto funkcionira normalno. Če se komu zdi, da sem dal ceno previsoko, verjetno sami veste koliko denarja je potrebnega za takšen hobi.
Prosim res, če koga zanima tak avto, mu bom rade volje pokazal, razložil in spustil ceno, ker sam vem kako težko sem si ga privoščil kot študent.
Lep pozdrav. Spodaj pa še link od avtomobila:

http://www.avto.net/_2016mojavtonet/det ... drubrika=0
Life is too short, to not having a van. ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron