P: VW T4 Caravelle 2.5L l.97

Pozdravljeni,

ker sem kupil drugo Caravello (syncro) sem se odločil da prodam to katero sem imel do sedaj.

Gre za VW Caravello 2.5L bencinar, letnik 1997, 320.000 prevoženih, 8 sedežev, kratka verzija. Avto je bil kupljen leto in 3 mesece nazaj za namen predelave. Iz avta sem pobral ven zadnje sedeže ter podlogo, a je oboje še na voljo, se samo vgradi nazaj. Zamenjani novi deli na motorju: 2 novi bencinski šobi, vse svečke, kabli, kapa in rotor, lambda sonda ter katalizator. Opravljen je bil tudi ta mali servis in zamenjane gume. Klima deluje spredaj in zadaj.

Težave avta! Motor trokira, napaka je na 3. ventilu in na tehničnem ni šlo skozi na plinih. Levi sprednji prag je zanič(potrebna menjava ker je gnil). Drugače je avto za svoj letnik zdrav, seveda je nekaj rje ampak nič hujšega, tudi podvozje je odlično ohranjeno. Ocen da se avto spravi skozi tehničenga je generalka na motorju in mogoče hkrati še velik servis ter zamenjava levega praga cca še 1000 EUR vložka potrebuje.

Cena, hja pa poglejmo, 1400 EUR je bil nakup, potem 2 šobi 360 EUR, kalbi,svečke, kapa, rotor, 150 EUR, sonda 100 EUR, katalizator 250 EUR, ... servisi in ostali stroški 500 EUR.

Avto na tem forumu ponudim za 1500 EUR, mislim da cena ni pretirana ali pač? Upam da ga vzame kdo ki bi ga uredil do konca. Vzamem kaj tudi v račun, predvsem kakšna oprema za kamperja, izolacija, ... pa da mi ostane še nekaj za ličarja za novega :D.

Slike so še stare od 1 leta nazaj, trenutno stanje pa poslikam jutri in prilepim zraven.

Lep dan vsem skup.
Roland
Kontakt na 041/373-266

Slika


Slika


Slika


Slika


Slika


Slika
Enostavna organizacija dogodkov prek http://www.povabi.si

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron