T3 Wohnmobile karoserija

Zivjo

Kot pise, prodam karoserijo kompetno s podvozjem (nic rjasto) od VW T3. Kar ima, ima par kleparskih poškodb (kod da bi nekdo metal kamnje vanj), podvozje ter kriticne tocke so popolnoma zdrave. Je brez motorja, menjalnika ter notranjosti (potniška kabina ter sedeža sta).
Papirji so nemški. Ce bi kdo ga zrihtal (ga spravu v vozno stanje) se da uredit paprije (homologacija...v papirjih pise da je avtodom, ter je 2.1 vodno hlajen benzinc ter orignal je automatic!).

Ce hoce kdo slikce, posljem po mailu, ker tu je najvecja dovoljena velikost 256


brainich2003@yahoo.it

Cena po dogovoru
LP

Re: T3 Wohnmobile karoserija

8) Živ 8)
Trenutno slabo kaže,saj se težko prodajo vozni in opremljeni.Tvoj je pa še zelo specifičen in boš moral malo dlje čakati na pravega kupca,saj preden si ga ti kupil je bil tudi ful dolgo časa na netu.Je pa res,da je imel malo višjo ceno,pa tudi tvoja ni majhna za tak avto.Ne misli,da ni toliko vreden,ampak ljudje preprosto izračunajo,da je avto 5oo,klepar 1000,ličar 1500,motor z menjalnikom 1000,pohištvo 1000 in še kakšne fetiš varijant 1000.Pa prideš do kar lepe cifre,pa še nikjer ni upoštevanega časain kilometrine,ki jo porabiš za izvedbo takega projekta,zato moraš čakati na zagnanega ali pa na kakšnega takega kot si bil takrat ti,ko si imel trenutni navdih in kupil.
Glede na situacijo na sceni,ki jo poznam,mislim da se ga boš težko rešil tudi.če napišeš da ga podariš.Mogoče nakladam,ker bi ga verjetno jaz vzel :D
Upam,da te nisem s čim užalil,ko sem se takole razpisal :?:
ZA PRIJATELJE

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron