Re: Zanimivi oglasi T3 na ebay..

Anton aus napisal/-a:H ne pomeni nič 3H pa že marsikaj več ali po domače menjalnik za našega Noname, bomo vidli koliko bo končna cena.

[smilie=pdt_aliboronz_25.gif]

3H je oznaka menjalnika, ki označuje prestavna razmerja. 3H so dolgi menjalniki za dizla.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Ta je malo predaleč, imam še enga za licitirat, pa da vidimo.

Kdo ve če obstaja varjanta, da ti naročiš dostavo (naprimer nemško firmo, ki vozi pakete) in gredo zadevo iskat in pripeljejo s slovenijo?

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

To ti je pa ebay menjalnik se je prodajal 7 dni, ampak 4 ponudbe so bile v zadnjih 38 sekundah. Sem se že naučil, da nič ne čakam do zadnjega dam ceno koliko sem pripravljen in potem kaj je je. Tako sem tudi kupil servo volan za trojko ko je bilo par dni do konca pri ceni cca 50 eur sem ponudil max koliko sem pripravljen in to je bilo 200 in na koncu je bilo moje.

No da nas ne bo tipo lovil :lol: :lol: vrnimo se k menjalniku dejstvo je to če hočeš dobiti dolgi dizlov menjalnik 5 gang treba odštet 400 eur, če štejemo še potne stroške brez porabljenega cajta. Moj 5 gang menjalnik gre drugi petek v Avstrijo za 400 eur, če je kdo pripravljen dati več kot jodlar potem ga lahko dobi.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost