Re: T3-ji naprodaj

tale Brosi, prodajalec.... mislim ima pa zalogo.... da pridem gor k njemu se mi kar zmeša po moje.... pri slikah še malo okoli poglejte po parkingu.... dobro no, saj tud cene so "lepe"...

http://haendler.autoscout24.de/autohaus-brosi/fahrzeuge?srcl=5#atype=C&cid=5980&ustate=U,N,A&sort=price&results=20&page=1

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

... pa še jih je.....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Evo se enkrat probam sreco ;-)

prodam 1.9 WBX, letnik 1985, bencinar, registriran do maja 2015, ohranjen primerno letom, kar pomeni da je na obicajnih mestih rjav, zato tud cena 1500 EUR.

Gregor iz lj, 041 506018
Priponke
IMG_20140727_193854.jpg
IMG_20140727_193831.jpg
IMG_20140727_193703.jpg
IMG_20140727_193646.jpg
IMG_20140727_193625.jpg

V Avstriji nedaleč od mene, sem slučajno našel dve trojki in sem se ustavil, ker sem mislil da se prodajata po delih in bi bil zainteresiran za sprednje luči in masko. Žal lastnik noče prodati samo tega.
Je pa rekel, da sta oba avtomobila naprodaj in sicer v kompletu. Oba sta Synhro bencinarja. Imata pa kar predcej opreme, kot so original servo volan, električna ogledala, stranska stekla za odpiranjein celo original klimo. Rdeči bi naj bil na novo pobarvan ima pa razstavljen motor, vendar naj bi bili vsi deli zraven. Beli je kompleten, vendar je pleh v slabšem stanaju. Z obeh bi se dalo sestavit enega čudovitega z veliko opreme, pa še ogromno delov bi ostalo za prodati.
Pravi da hoče imeti za oba 5.000€. Če je kdo zainteresiran lahko gremo skupaj pogledat.

Še nekaj slik, ki sem jih naredil bolj na hitro:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

5000 za oba se meni zdi zelo ugodna cena! Nardiš si enga doberga, pa si lahko še vedno večino kupnine povrneš s prodajo delov!
Da bi mel zdajle pet čukov ibržnih grem po niju in ju na podstrešje zložim, če ne bi blo drugje placa! :D

JureKo napisal/-a:5000 za oba se meni zdi zelo ugodna cena! Nardiš si enga doberga, pa si lahko še vedno večino kupnine povrneš s prodajo delov!
Da bi mel zdajle pet čukov ibržnih grem po niju in ju na podstrešje zložim, če ne bi blo drugje placa! :D

pr sosed majo prostor?! Vse se da navdušit :twisted:

JureKo napisal/-a:Ma plac majo...., če ga ne bi meli jim js svoje 3 hektarje odstopim! :lol:
Navdušit bo bolj problem!

Trenutno so še v Avstriji a ne. A se sploh da to uvozit?
Oldtajmer ni, nima euro motorja?
Motorja sta pa najbrž 2,1 a ne (poraba benza kr močna).
Drugač pa oba lepa pa 4X4 :lol: :lol: :lol:

@Boro,vem da imaš šajbo ,ampak to je bilo nekje maja ,junija,ko sem vprašal
@Carlos,trenutno se da vse uvoziti ,vendar okoljski davek na črne motorje ni majhen,je kolega pripeljal hymerja ,letnik 88 pa ga je prišlo okrog jurja.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Prodaja se čudovit in zares unikaten doka T3. Za ceno 5.999 evrčkov, je ta biser pravzaprav podarjen, saj je toliko vredna samo barva, po meri izdelani umetelni spojlerji in ure ličarja in pa fordov 170 konjski V6, ki bo skrbel, da boste lahko ušli iz situacij, ko vas bodo obkolili oboževalci, ko se boste naprimer ustavili na semaforju.

klik za več info in še slik (NUJNO)
Priponke
Screen-Shot-2014-11-29-at-08.44.57.gif
biser

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov