Re: T3-ji naprodaj

sela napisal/-a:Ja isti je.. Jaz se menim za ta kombi T4 sam mi ni nekaj da bi šel v GB ga iskat :?

Saj ti je lepo napisal, v eno smer z letalom....
pa kakšnega jurčka naj ti še spusti če ga hoče prodat.
Jaz bi pa hišo od njega kupil :) ga vprašam če proda v kompletu :lol: :lol: :lol:

@JureKo. Jaz takšno izvedbo prvič vidim, se mi zdi čudno, ker glede na reimo streho, pohištvo ni riemo. Kakorkoli to ni westfalia!!

Re: T3-ji naprodaj

[quote="JureKo"]Car@ Kot sem napisal par postov nazaj... Hiša je v mojih očeh vredna vsakega centa. Pa to se ne gre samo za hišo ampak orng grunt :) T3 bi pa sigurn dobil za povrh če jo kupiš :)[/quote]

Daj link!

Re: T4-5ke naprodaj

sela napisal/-a:Ja glih prepis me bega, tip mi je reku da ni problem da je klical na AMZS ter se pozanimal.. Hiša mi je pa svetovno okusno narejena :shock:

Če se ne motim bi anglež lahko papirje notarsko overil pred odhodom.
Za to ceno naj ti da oba kombija.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

bobo1841 napisal/-a:
sela napisal/-a:Ja glih prepis me bega, tip mi je reku da ni problem da je klical na AMZS ter se pozanimal.. Hiša mi je pa svetovno okusno narejena :shock:

Če se ne motim bi anglež lahko papirje notarsko overil pred odhodom.
Za to ceno naj ti da oba kombija.

Ja sma se pogovarjala pa je reku , da bi vse prej uredila se menda na AMZS napišejo predhodno pogodbe tako da nimam pol problemov ko se vrnem. Če gledam cene po nemčiji je cena tega res ugodna oz. verjetno bi še kaj spustil če pa bi potem koga zanimala t3 pa se lahko dogovorim v paketu. Malo me moti da je synhro pa nevem zakaj :roll: jutri grem do njega pa da dokončno rečema kako in kaj :wink:
Pain is temporary glory is forever!!!

Hja , kombi danes videl se peljal in ni tok švoh tu pa tam pod zavescami je kaka pikica rje pa un sredinski displejček med števcema je zjeban pa je reku da spusti zaradi displeja 200 eur oz. ga med potjo nazaj v anglijo zrihta v avstriji, jutri grema še enkrat gor z kolegu ki vsakdan fura synhrota da se še on pelje in reče kak se mu zdi, pol pa gasa proti angliji 8)
Pain is temporary glory is forever!!!

Če računaš, da daš v centru celja za 3 sobno stanovanje 200+ jurjev potem je tole posel stoletja, seveda če maš dnar :) Js ga nimam tako, da se ne sekiram kolk ma ceno, mi je pa zelo lepo tam gor na tistem hribčku. :)
Je pa res, da moreš bit človek za to, eni majo rajš stanovanje v centru mesta, jaz osebno bi pa raje mel mal grunta nekje na deželi, pa da se kaka ovčka pase kje, da jo lahka za prvega maja na kol damo, pa da mam svoj vrt, da je domač paradajz na pikniku itd..... :D

JureKo napisal/-a:... jaz osebno bi pa raje mel mal grunta nekje na deželi, pa da se kaka ovčka pase kje, da jo lahka za prvega maja na kol damo, pa da mam svoj vrt, da je domač paradajz na pikniku itd..... :D

...pa da maš okol bajte dost placa za VW kombije nabirat :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost