Re: T3-ji naprodaj

8) Živ 8)
Res,da sem dopustniško razpoložen in malo bolj zapravljiv,ampak fantje takle kombi ima glih eno nulo preveč,saj dokler na njem nič ne delaš,vse dobro zgleda,ko ga pa malo razdreš pa cveti kot marjetica spomladi.Kombiju lahko pribiješ tako ceno šele takrat,ko si v njega vložil 8000 tisočakov ali več.Dokler je to le stara caravelca je to le star avo in nič drugega,dokler ga ne dobi v roke res en mahnjen na T3 in reskira nerazumno vsoto evrčkov in kombiju da dušo.So pa ljudje,ki najdejo nek avto in takoj vidijo v njem zaslužek.Povem vam,da sem že marsikaj naredil iz T3ojke ,le zaslužka ne.Me kar malo :mrgreen: :mrgreen: ,ko hočejo nekateri pobrati tisto česar ni,na račun tistih,ki jim je nekaj všeč,pa čeprav ni vredno nevemkaj.
ZA PRIJATELJE

Da nau kdo mislu, da sm se odloču mojga prodat :)
Glede cene pa lahko rečem, da se tud men zdi zlo dobra. Moj sigurn nebi šu za ta dnar od bajte, no, sej tko al tko nebi šu za noben dnar :D
Slika

hoomzi napisal/-a:
TommyGun napisal/-a:

a je kdo opazu da sta tale in unle moder za 9500 pred isto garazo slikana? wheeler dealers maybe?:)

:shock: :shock: si pa pozoren :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

kar vesel sem, k vidim, kolk je moj kombi vreden ;)
sej če ga proda za tak dnar super, ma dvomim...

noname: še maš čas dvignt ceno ;)

če bi kupoval bi vzel tvojga in šel nekam lagano uživat za tisto razliko :D

8) Živ 8)
Jaz nevem če bi si upal za Čebelco pol tolk napisat, pa bo tudi na novo spedenana.
Avto je bil jurčka,prijatelj klepar tudi jurčka,ličar bo tudi okol jurčka,pa še mal tapiciranja,oziroma kamp oprema bo tudi jurčka.Res se nekaj nabere,ampak dobit štiri jurčke za avto...utopija.
ZA PRIJATELJE

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov