Re: T2-ke naprodaj

Tomi, se popolnoma strinjam in če bi moj fond za vw van dosegel to cifro bi ga zagotovo imel. Vsak dan si ga ogledujem na avto.net, saj je ta Dvojka prava lepotica...sam iskreno, zame trenutno - le sanje.

:)
V trenutku obnove kombija ni bilo na zalogi (beri: v garaži pri roki) rešetke, znaka. Feltne so bile slučajno te doma, sedeži so komot zaradi mulčkov. Plan pa je bil še znižat, tapecirat sedeže in druge feltne...se nam je mudilo na srečanja :)..
sedaj pa je v delu Samba, ki pa bo popolnoma original...

lp
Primož in Andreja

P&A pozdravljena :)

No če bo pa Enka originalna poj pa ok :D Če si pa najdu znak vw v garaži ga pa lahk men daš zdej k Dvojko prodajaš ;) No tud rešeto vzamem haha

A boš kaj poslikal Enko v delu in nalimal v primerno temo tu na forumu?

No tud Dvojko nam lahko predstaviš v fotkah dokler jo še imaš.

alena napisal/-a::)
V trenutku obnove kombija ni bilo na zalogi (beri: v garaži pri roki) rešetke, znaka. Feltne so bile slučajno te doma, sedeži so komot zaradi mulčkov. Plan pa je bil še znižat, tapecirat sedeže in druge feltne...se nam je mudilo na srečanja :)..
sedaj pa je v delu Samba, ki pa bo popolnoma original...

lp
Primož in Andreja

Opa sta se le okorajžila in prišla na forum.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Opa! V vinici smo bili pa sosedi :D , pa rezervna mama :).....
To dvojko sem si ogledal v živo. Z izjemo tega, da ni čist original je pa v
kar dobrem stanju.
Meni osebno je barvna kombinacija všeč. 8)
Za ljubitelje originalov pa ne pride v poštev.
Pa le pogumno v temo obnova sambe. Edine v slo.
Lp

LP vsem :D
Baje so 3 sambe v Sloveniji... Jaz tudi komaj čakam da bo končana, saj že 9 let stoji. Primož jo je kupil od 1.lastnika in je bila vozna, registrirana...tako da je kar skrajni čas da se jo naredi!

T2 je zaenkrat še in je na avto.net-u pod tovorna vozila.

ena samba je bila obnovljena in full lepa v ljubljani v dravljah.to je bilo leta 1998 ko sem kupil karmann ghio in mi je model neki motor štimal.je bil ljubitelj vw in jo je sam kleparsko zrihtal. ne vem pa če je še pri njem ,tudi tipa nisem več videl.sem pa kombi enkrat v stari ljubljani.nostalgično.
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov