Re: T3-ji naprodaj

Potrebna je menjava oljne črpalke(gori lučka za olje vendar normalno vozen), popravilo ventilacije(motorček ne deluje ali pa samo stikalo), menjava hladilnika(baje je opazil da občasno pušča vendar ni nič videt), kontrolna lučka dolgih luči, osvetlitev števca, motorček za vodo vetrobranskega stekla..skratka takšne malenkosti..tudi vizualno kakšne pikice rje treba porihat, drugace je pa presenetljivo zdrav in kar dobro ohranjen, motor deluje v nulo.

pa da nebo zamere,kupec z 15 k evrov ki kupuje t3 westfalio se najde v SLO na vsakih 5 ali več let,no ja mogoče bo letos srečno leto,zato želim uspešno prodajo
p.s.
tudi jaz svojega nebi dal kaj dosti ceneje ,bolj je vprašanje če bi ga sploh dal
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Smukc napisal/-a:Pozdravljeni
Kaj pravite na tegale,je kje kasen motor na zalogi?

Lp

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... orter%20T3

Dober navaden 1,6D imam, imam pa tudi TD samo, mislim, da je potreben obnove.je pa kompleten.in pali od prve.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Če misliš resno na daljši rok je motor najmanj, kar lahko vložiš. Strošek menjave je lahko majhen, če imaš dve roki, malo volje in prostora....

viewtopic.php?f=19&t=4077

Seveda je možno veliko bolj enostavno z navadnim 1.9 ali 1.9 TD (golf, škoda ipd...)... Vse kar potrebuješ za predelavo oziroma menjavo pa imaš na starem motorju (tem, ki je vgrajen...)

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

vw t3 kamper,2.o luftar
klical me je tip iz okolice da bi prodal westfalio,žal je doma narejen kamper ki pa je kar solidno sestavljen z dvižno streho ,rje je kar nekaj ampak nič kar nebi bilo mogoće sanirati,le cena je bolj taka 3.800 evrov ,
interesent mu naj pošlje neko bolj realno cifro,tel dobi pri meni
za motor nevem v kakem stanju je
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Priponke
IMG_20191214_160056 (Custom).jpg
IMG_20191214_160040 (Custom).jpg

bobo1841 napisal/-a:vw t3 kamper,2.o luftar
klical me je tip iz okolice da bi prodal westfalio,žal je doma narejen kamper ki pa je kar solidno sestavljen z dvižno streho ,rje je kar nekaj ampak nič kar nebi bilo mogoće sanirati,le cena je bolj taka 3.800 evrov ,
interesent mu naj pošlje neko bolj realno cifro,tel dobi pri meni
za motor nevem v kakem stanju je

Ogledal sem si to vozilo in je kar v slabem stanju. Potrebna je konkretna obnova. O ceni se sploh nisem pogajal, ker se ne upam še enkrat spuščati v takšen projekt. Je pa bil avto naslednji dan po mojem ogledu prodan in sicer v Avstrijo, na moje presenečanje, kar za 4.000 EUR.

Lep pozdrav vsem,

Včasih človeku enostavno zmanjka sreče in sedaj z žalostjo sporočam, da je moja karavelca nedolgo nazaj imela nesrečo, kjer je prišlo do požara v prostoru motorja. K sreči (v nesreči) sem lahko pravočasno ukrepal in pogasil, je pa sedaj potrebno obnoviti karburator in nekaj napeljave. Sam sedaj vsaj do Julija ne bom imel časa da se lotim dela, ker sem pa že prej imel plan avto poštimat, potem pa ga prodat sem se sedaj odločil, da bi ji že sedaj poiskušal poiskati nov dom.

Mogoče se najde nekdo, ki ima dobre prijatelje mehanike ali celo sam premore potrebno znanje in bi imel željo zadevo popraviti z relativno malo vložka. Gre za Caravelle GL z 1.9L DG wasserboxer motorjem (2E3 karburator) in 5-stopenjskim menjalnikom tipa ABN (final drive: 4,83). Na avtu je bilo že marsikaj poštimano, vendar bi bilo sedaj potrebno postoriti naslednje; obnoviti karburator, zamenjati cevi goriva, zraka in vakuma, ter zemenjati žice, ki jih je stopilo. Pri menjalniku bi bilo potrebno menjati ležaj glavne gredi kot tudi četrte in pete brzine, in ker bi bil menjalnik že snet bi bilo modro menjati še sklopko. Avto ima še nekaj kozmetičnih pomanjkljivosti, vendar nič hujšega - rja je bila pred dvema letoma odpravljena in je karoserija zelo zdrava.

No, takole na kratko. Če bi koga zanimalo mi lahko piše na PM ali še raje na timotej.lah@gmail.com pa bom tamle kaj več povedal.

Fotografije si pa lahko ogledate tule: https://drive.google.com/drive/folders/1hKwt6QsJxwYpVRPEVZZERLBW10fbQA02?usp=sharing
- Če ne veš kam greš se ne moreš izgubiti. =)

Re:

branko1 napisal/-a:HA-ha-ha to ni mimo Westfačie bežalo. Notranjost kvečjemu Multivan, ostalo pa z Westfalio veze nima. Cena pa je sigurno prehuda.

nisem slike vidu ampak če praviš da je multivanova oprema in da ni vidu westfalie.... ko boš imel priliko si podrobno oglej multivana.morda kako ploščico od westfalie najdeš v notranjosti in ne le na vlečni kljuki
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen

Živjo. Že dlje časa si ogledujem in zbiram pogum za nakup kakšnega simpatičnega T-ja.

Sedaj sem šel enega res pogledat T3 in meni izgleda OK. Naj bi bil popolnoma obnovljen, edino kar ni original sta sprednja sedeža, ker se jih ni dalo več dobit. Pa bojda se je še mašina menjala, ker prejšnja ni bila v najboljšem stanju.

To moj prvi nakup in dejansko ne vem kaj bi moral vse vprašat, pregledat, preizkusit, preverit. Glede na prebrano na tem forumu in bogastvo znanja cenim vsako povratno informacijo, pomoč ali namig. Hvala.

Konkretno gre za tale T3:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... ransporter

Živijo,
po vsej verjetnosti bo naprodaj VW T3 Synco 1.6TD, letnik 1991.
V letu 2021 ličarsko obnovljen (sanirana rja), zamenjana komplet tesnila na oknih in vratih, zamenjane komplet zavore (prednje in zadnje), zamenjane prednje roke,....
V letošnjem letu menjan alternator, fen kabine,..
Vozilo je na 15col AT gumah, poleg dodam originalne 14col, zadnji nosilec za kolesa, verjetno se najde še kakšna malenkost.
Kombi je bil namenjen za kampiranje, tako da se v zadnjem (tovornem delu) nahaja postelja s kuhinjo in prostori za shranjevanje.
Ponudbe v ZS

https://file.si/3dnJ/tripsy-002210525uu.jpg

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost