Napisal/-a Octopus
Nisem ga šel pogledat, sem pa videl nekaj syncrotov pri nas, večina jih je v CE regiji in enega sva tudi kupila. Precej jih je tudi kar ubogih in pomanjkljivo vzdrževanih.
No s te ene slike ne zgleda ravno slabo, da bi me že v štartu bilo strah.
V bistvu, če bi jaz iskal syncrota bi ga šel pogledat, ker deluje zanimiv, eden redkih, ki ni bivši rešilec- kar ima lahko slabosti in prednosti. + večina je WBXov.
Kar mene zmoti (če gledamo perfekcionistično) je sam oglas in zapisano. Ista oseba je z istimi fotografijami še mesec nazaj prodajala ta kombi za jurja manj. No v vmesnem času se je podražal za jurja, vmes pa je očitno "v lanskem letu" dobil še novo turbino, očitno pa je nekdo "dol vzel" "nove gume", zelo dobra karoserija je sedaj "zelo dobra brez rje", registracija se je očitno podražila za 110€... pa potem takemu verjemi kaj na besedo. Notranjost je tudi "brez vidne obrabe", pa že po eni ubogi fotografiji vidiš, da je nekdo veselo vrtal po njej. Lastništvo in število lahko preveriš že na daljavo po e-upravi.
Jaz nikomur ne verjamem (več), tako da je pač treba iti pogledat in preverit kaj je zares na stvari. Karoserijo preverit na znanih syncro točkah rjavenja, stanje menjalnika (zadnji diferencial je v bistvu transaxle, hkrati menjalnik in dif v enem), polosovin, zavor, prednjega pogona ipd. Potem se pa odločiš kaj želiš. Vsekakor so pa to delavna vozila, stara precej in če hočeš dober in zanesljiv kombi, ne bo poceni. Najin je trenutno v enem letu samo za material požrl preko 10 jurjev pa še precej manjka. To je kombi, ki se je vozil pred tem normalno. Sestavljava bolj overland rig in ni nekih večjih kompromisov, praktično bo vse obnovljeno in zamenjano da imaš potem mir- menjalnik sva odpeljala k Franku Bootnu na obnovo, kjer smo dodali še gred za TDi vztrajnik, pnevmatski izklop prednjega pogona, južno afriške plehe za dodatno mazanje, komplet hladilni sistem je nov, inox cevi po podvozju, komplet cevi na motorju so ročno navite od venaira, pride še rahlo dvignjeno podvozje, powerflex puše, porsche polosovine ipd. Problem je ker nimam časa sestavljat. Ko bo pa kombi končan bom pa bolj mirne vesti obrnil ključ in se peljal, da vsaj vem kako je narejeno.
Aja, še ena "zanimivost", ko sem gledal te kombije, sem srečal enega z reci in piši 900.000 kilometri na števcu. Karoserija je bila v lepšem stanju neobnovljena kot pri drugem, s "150.000" na števcu.
Treba je it pogledat, s teh slik se vidi (pre)malo, razen če kdo kombi pozna. Deluje pa vreden ogleda in če bi sam iskal čas, bi šel pogledat kaj in kako.