Re: T3-ji naprodaj

mondxxi, okrog tega se s prijateljem že dva dni trudiva, pa ga možakar ni hotel dati iz rok. Na koncu ga je pa svojemu mehaniku prodal.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

3000, pa zariban motor. Ob prvem pogovoru bi ga dal za 2500. Ko smo ga hotli it iskat, je pa rekel, da ga ne da oz. da ga bo mehanik njegov vzel ali ga bo pa obdržal... :roll:
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Samo moraš vedeti, da na Ebayu poteka avkcija in privzeta cena še ni dosežena (mindestpreis noch nicht erreicht).

In če privzeta cena ne bo dosežena do konca avkcije, mu ni potrebno prodati najvišjemu ponudniku.

8) Živ 8)
Ko sem pred leti prodajal NSUja za tri jurčke se je pripeljal en švabc in mi ponudil enga in pol z razlago,da je za naš standard dovolj.Mogoče so se pa razmere obrnile.
ZA PRIJATELJE

Tomaz napisal/-a:Samo moraš vedeti, da na Ebayu poteka avkcija in privzeta cena še ni dosežena (mindestpreis noch nicht erreicht).

In če privzeta cena ne bo dosežena do konca avkcije, mu ni potrebno prodati najvišjemu ponudniku.

Aha.... vidiš, tega js nisem vedel, ker mi te stvari ne grejo ravno od rok... Kakorkoli, samo slike sem prilepil, ker se pogosto zgodi, da se oglas izbriše in potem ne vemo, o čem je govora. Bo pa zanimivo vedet, za koliko bo šel, če se gor proda....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

sem bil lani na ogledu ,ker me je fiberc mantral,ko sem prodajal svojega
avto ni slab ,ni pa tudi kaj preveč posebnega,nikakor pa me ni potegnilo pohištvo, ki ni nikakor po mojem okusu
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

vceraj sem ga klical.
kar se tiče motorja je vse ok. je rekel da so na šerbineku dali noter drug motor in naredili glavni servis.
zgodba je takšna: enkrat so prišli z tem avtom neki švabi k nam na dopust, motor je crknil in tako so avto pustili avtohiši in v račun vzeli drugega da so prišli do doma :D

tako da ja....

Ne poznam, samo glede na slike se mi zdi postena cena. Ce je se motor ok in vse s papirji ok. Ket za akega jurcka manj se navadni (nekamperski) prodajajo. Ali pa ce pogledas temo "kamper na dunaju" je @oranznanit za malo manj nekaj iskal, pa ni bil niti homologiran, niti uvozen. Ce bi jaz kupoval, bi ga sel pogledat.

Zgolj moje mnenje.

lp, boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

jaka666 napisal/-a:Klical in je rezerviram do drugega tedna. Je se v nemciji in motor je zgorjen. Se pravi brez motorja in papirjev

Jaka, kdo je pa kupil tisto rumeno trojko v tvojih koncih.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost